Om en månad skyfflar #Valve ut horder av infekterade och ytterst våldsamma galningar i bredbandsnäten. #Left 4 Dead är namnet och det handlar om co-op-strider i två lag - infekterade mot överlevare. Försnacket har till stor del varit inriktat på överlevarna och deras situation, men ett par nysläppta bilder visar slaktfesten ur de infekterades perspektiv. Se och njut nedan.

Left 4 Dead har varit under utveckling i ungefär tre år. Utvecklaren #Turtle Rock köptes i januari i år upp av Valve, varför spelet numera betraktas som Valves projekt. Releasedatumet är satt till den 18 november via Steam och den 21:a för butiksversionen.

Det där är bara din åsikt tyvärr, för basidén är ju att de vara döda och hungriga efter människokött, sen kan väl ändra om lite bara basidén finns kvar. Men eftersom det är hur du vill ha zombies så det är rätt för dig. :P Jag själv gillar zombies som... 22/10 Nej, zombies skall vara många, långsama, dumma, svåra att ta död på och befinna sig i ett område där överlevare har ytterst få flyktvägar. Det är den pressade situationen och det stressande i att de närmar sig långsamt som skapar skräck. Vad är skillnad... 22/10 Haha bra sagt Ankh. :up::P 22/10 Som den hardcore zombie fan man är måste jag nog endå säga att du är fel på det. Hur zombies är i filmer och böcker skulle inte fungera i ett spel i längden. För att det ska fungera bli ett spel som ska hålla i mer än ett par dagar så är de tvugna att... 22/10 Zombies (i populärkultur) är i grund och botten "monster" (läs levande döda) som hungrar efter människokött. Hur de beter sig spelar egentligen ingen roll, då idén ofta ändras i mindre utsträckning. Det finns inget rätt eller fel i vad som ska betecknas... 22/10 Jag skulle inte kalla någonting ett zombiespel om det inte fanns zombies i spelet. En "logisk", om man kan skriva så i sammanhanget, förklaring till zombies är just att viruset gör att människorna lever på instinkten att äta. Vad finns det för "förklari... 22/10 Låter som ett coolt spel det här! Ska nog testa det. 21/10 Dvs 28 dagar senare "zombie's". :) 21/10 Kebbe_90, med en så hård definition av zombier borde du inte lira Left 4 Dead alls; anfallarna är infekterade, hyperaggressiva och snabba - George Romero deppar alldeles säkert. 21/10 Att överleva skall ju vara det huvudsakliga målet i ett zombiespel. Zombies skall dessutom inte ha unika förmågor så som att vara jättefeta och explodera, eller som zombien på bilden, spy ut någonting som inte går att tyda vad det är, för att fånga in... 21/10
Skicka en rättelse