I dagarna har GOG lanserats, en uppstickare bland de digitala distributörerna av spel. Här säljs enbart gamla godingar, utan något kopieringsskydd som begränsar antalet installationer och med full kompatibilitet för Windows XP och Vista.
Riktiga klassiker att köpa, så som #Fallout 1 och #2, #Operation Flashpoint och #Freespace 2. Priserna för spelen ligger mellan $5.99 (ca 47 SEK) och $9.99 (78 SEK).

Bakom sidan står den polska spelutvecklaren #CD Projekt som bland annat har utvecklat #The Witcher.

Tack till Jarulf för detta #nyhetstips!
Butiken rekommenderas varmt. Hade jag inte redan ägt de stora spelen de har där redan hade jag köpt de men köpte 1nsane och Giants förra månaden. Rekommenderas! 18/11 dom 4 spelen som nämns är några av mina absolut favoritspel allihopa, cdprojekt vet vad som är bra. 27/10 Helt underbart spel! Samma Giants: Citizen Kabuto med! 26/10 Fallout 1 och 2 är givna köp! Har visserligen båda 2 i orginal men vafan, så billigt ju:P 26/10 Kanske beror på att första Fallout medföljde en svensk speltidning (Incite hette den) och nästan varje nummer jag köpte hade ett spel med som inte var demo utan komplett=). Kan bara hålla med, äger en hel del av spelen och kan lätt tänka mig att skaffa... 26/10 Såg att de hade "Die By The Sword". En gammal goding! Svårstyrt och bitvis frustrerande men riktigt kul! 26/10 Har spelat ett tag nu (med hi-res patchen i 1680x1050 + MegaMod). Funkat bra (Vista 32). 26/10 Jag minns när jag körde demot för evigheter sedan. Spelet kraschade ofta även där. Säkert opatchat spel som de släpper eftersom Jagged Alliance var det enligt kommentarer på sidan. Fallout Tactics är ett spel jag skulle vilja ha. Testade demot och tyckt... 26/10 Har totalkraschat för mig de få ggr jag har försökt, e.s inte startat alls. Men det är ju värt ett försök till. 26/10 Vad har FO2 till Vista för problem då menar du? Funkar bra här (snabbtest dock). Borde ju vara falsk marknadsföring om dom säger att deras spel fungerar på Vista och att de har egna programerare osv som fixat till spelen om det inte alls ligger till så. 25/10
Skicka en rättelse