Efter premiären förra veckan har #Fable II lyfts till skyarna på många håll. Men helt problemfritt är det inte, i #Lionheads forum rapporteras om en och annan bugg. Utvecklarna svarar att uppdateringar är på gång inom kort, bland annat för att ta hand om problemet med att karaktären förlorar guld och erfarenhet i multiplayer samt ett uppdrag som fastnar om du inte lyssnar klart på en filmsekvens med karaktären Abbot i uppdraget Monks Quest i Oakfield. Något exakt datum för patchsläpp ges inte, men de ska åtminstone vara på gång.

Fable II är ett Xbox 360-exklusivt rollspel som utvecklats av brittiska Lionhead. Det släpptes i torsdags förra veckan och FZ:s recensent var begeistrad. Också på annat håll har omdömet varit mycket positivt - Gamerankings snittbetyg ligger för närvarande på 90 procent.

Lite svårt att veta om ett spel är bra eller dåligt om man inte spelat det? 28/10 I just tell it like it is. Det mörkas alldeles för mycket om det här med Piratande på Konsol. OOooh näää det går inte... det gör det visst, å de flesta som nån gång haft en moddad xbox kommer att modda sin Xbox360 också. 28/10 "Hardcore-Movie-Watcher" ... ^^ 28/10 Tycker det är lite trist att se att så många ser alla fel, men inte allt det goda som fable 2 ger oss. Jag skälv gillar fable 2 mycket, Coop delen vart jag lite besviken på, men trotts allt singleplayer var i klass för sig, bland toppen av alla dom andr... 27/10 Han sa väl att han spelade på sport-nivå ? Han behöver inte spela i en proffs-klan för det, och tråden handlar inte om det heller. Testat spelet nu faktist, det var riktigt roligt, förstår inte hur folk kan klaga på att det är barnsligt... 27/10 Och vilken klan spelade du i QW/QWTF på "proffsnivå" om jag får fråga? 27/10 Lol, jupp - det låter som en god anledning att vänta till man kan lägga ner eländet på hårddisken. Edit: Måste bara påpeka att det känns aningen onödigt att det insinueras att någon piratkopierar och är en omogen fanboy bara för att han har en åsikt.... 27/10 Tyckte man Fable 1 var fjantigt å barnsligt så är det ju inte så konstigt om man tycker samma sak om tvåan... Problemet är nog att de flesta laddat hem och bränt spelet för att de kan, å då tycker de att de kan klaga också. Men hade de behövt köpa spele... 27/10 Bara jag som tycker att man redan har spelat det innan , ie , det är väldigt likt ettans story , men med nya twists. Tycker man hittar paralleller hela tiden. Vill inte spoila något , men jag blev _lite_ besviken , givetvis ett kickass spel ändå. 27/10 Intstämmer till fullo med Fjornsvavne, skaffade också en "XBox Helvarv" för att kunna spela Fable 2. Älskar spelet hittils. Har dock också råkat ut för en del buggar. Framförallt buggen som gör att texten om hur man uppgraderar "Furnitures" fastnar i... 27/10
Skicka en rättelse