Bethesda har tagit sig an spelhistoriens kanske otacksammaste uppgift. Få spelserier har lika fanatiska fans som Fallout, och när #Interplay överlät uppgiften att knacka ihop en tredje del till #Bethesda var reaktionerna både entusiastiska och skeptiska. Saker och ting blev inte lugnare av att det isometriska perspektivet övergetts, ej heller av beskedet att spelet utvecklas också till konsol.

De har alltså mycket att leva upp till, Bethesda. Givetvis kan de omöjligt göra alla nöjda. Men, kanske kan de ändå lyckas göra en gammal Fallout-konnässör och PC Gamer-räv som Jocke Bennet tillräckligt nöjd för att våga publicera sin recension på tidningens webbsida. Följ länken härunder för att få reda på vad han tycker om #Fallout 3. Glöm inte heller att kolla efter FZ:s recension - den landar inom kort.

Nej, betygsystem på 100 valpunkter är givetvis bättre än 5 på alla vis. Sen har PCgamer och typ alla spelsiter jag känner till stor inflation på sina betyg. 81% är inte särskilt bra. 04/11 Ruggigt bra spel! VATS är så himla läckert tillsammans med PERK "Bloody mess" :))) PCG betyg skulle jag vilja höja till 91% 31/10 nice spel men lite kort. =S ville välja lite mera på slutet bara... >< [ia=9379 EnD] 31/10 Tycker PC Gamers recension är helt ok och han verkar också lätta upp aningen när han lirar andra gången. Jag har själv spelat F1 o F2 massa gånger och tycker detta är en värdig efterföljare. Ger spelet lätt 90% trots att grafiken kanske inte är 100% all... 30/10 Igår ramlade det ner i brevlådan... 30/10 Det är ju precis tvärt om, oblivion KRÄVER powergaming. Levlar man några gånger utan att förbättra sina stridfärdigheter så är det i princip kört eftersom omgivningen har blivit mycket bättre på att slåss utan att du har fått någon mätbar förbättring.... 29/10 Alltså, Oblivion var ett fantastiskt spel. Precis som tidigare i TES-serien. Det fanns otroligt mkt som gjorde det till ett alldeles underbart spel men enorm känsla i. Sedan kan man inte bortse från några missar i designen som var rejält allvarliga. Lev... 29/10 I all ärlighet, det är recensenterna själva som orsakat inflation i betygssystemet. I ett procentbaserat system där man sätter 50% som medel, dvs varken speciellt bra eller dåligt är 81% ett högt betyg. Men när flertal stora siter näranog sitter i knät... 29/10 Nejnej, inte redan! Interplay kommer ju med ett fallout mmorpg, det kan man väl inte låta bli att hoppas på? Sen kanske mod-communityn gör detta underbart, men DET är däremot för mycket att hoppas på. 29/10 Har spelat det en stund nu. Tycker PcGamer fångar spelet väldigt bra. Varför de väljer att ge det 81% förstår jag inte riktigt dock. Men visst har personligen höga förväntningar. Men det är tyvärr oblivion, där finns en hel del feta grejjer. Men alldele... 29/10
Skicka en rättelse