Att Metallica är på gång att bli ett eget Guitar Hero-spel har varit känt [n=26665 sedan i somras], även om ingen officiell bekräftelse ännu dykt upp. Men i #World Tour bekräftas saken - ett påskägg låser upp en trailer som skingrar alla eventuella tvivel om #Guitar Hero: Metallicas existens. Filmen har funnits på Youtube en tid och Gamespot bekräftar dess äkthet i form av filmbevis.

Plattformar, exakt releasedatum, låtlista och annat är okänt och #Activision väljer att inte bekräfta spelets existens. Trailern visar texten "Ride the lightning 2009" medan låten "Master of puppets" pumpar i bakgrunden - måhända antydningar om låtmaterialet.

<embed id="mymovie" width="432" height="362" flashvars="playerMode=embedded&movieAspect=4.3&flavor=EmbeddedPlayerVersion&skin=http://image.com.com/gamespot/images/cne_flash/production/media_player/proteus/one/skins/gamespot.png&paramsURI=http%3A%2F%2Fwww.gamespot.com%2Fpages%2Fvideo_player%2Fxml.php%3Fid%3D6200082%26mode%3Dembedded%26width%3D432%26height%3D362" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" quality="high" name="mymovie" style="" src="http://image.com.com/gamespot/images/cne_flash/production/med..." type="application/x-shockwave-flash"></embed>

Guitar Hero: Metallica blir det andra spelet i serien som tillägnats ett specifikt rockband. Först ut var #Aerosmith, som släpptes i juli i somras.

Detta spel kommer ju att äga sönder totalt!!! :up: Stort fan till Metallica ! :heart: 09/12 Alla klagar på Metallica: "Dom har inte utvecklats, dom har utvecklats för mycket, dom vänder kappan efter vinden, dom skiter i sina fans" och fan och hans mormor... Metallicas hårdrock är den med det mest breddaste spektrat, du kan inte lyssna på en... 02/11 Jag tycker problemet är att de INTE utvecklas. De hittade ett recept för femton år sedan som de fortfarande följer. Dags att göra lite ny musik under ett nytt namn kanske? 30/10 Jo Metallica har förändrats, visa mig den person som vid 45 är sig exakt lik när han/hon var 20 så ska jag visa dig en psykopat. People change, så självklart har Metallica förändrats. Jag tror det skulle vara ännu tristare om Metallica lät exakt likadan... 30/10 Att kalla hela metallicas karriär för mainstream är ju helt idiotiskt. De förändrades dock i samband med Black Album. Men det mesta innan dess är ju riktigt skönt. GH kommer ju inte bara innehålla metallica's låtar, men förmodligen mycket i samma stil,... 29/10 Håller med vissa här, metallica va bättre förr. Så jag hoppas att det är bara gammla låtar me inte från dom 2 senaste plattorna..:) Metallica är minnen för dom flesta, minnen gör musik bättre eller sämre.. det är bara så det ligger till ibland.. smaken... 29/10 Ja, jag är ju inte direkt stolt över den reaktionen, utan konstaterar bara att den finns där. :) Kan faktiskt bli ett problem ibland när man alltid ska pracka på andra ens egen musik. Men svartrockare har jag aldrig varit! Kommer aldrig springa runt som... 29/10 Min teori är att det inte handlar om själva tyckandet; att andra tycker samma som du är ju bara ett kvitto på att man har "bra smak". Om man pratar med den typens musiknörd så är det ganska uppenbart att det egentligen handlar om att kunna namedroppa... 29/10 Om man inte kan uppskatta musik för att andra också gör det kanske det är mer fel uppe i huvudet än på musiken. Det finns massor av människor som tycker på samma sätt som dig, men jag tycker ändå det är lustigt att dessa personer bara kan uppskatta musi... 29/10 Har spelat gitarr i 10år (hyffsat duktig får jag tycka) men tycker ändå att det är roligt att lira lite guitarhero med folk på fester osv.. Synd man tar expert på dirren bara hela tiden hah. 29/10
Skicka en rättelse