Den utlovade betaversionen av #Call of Duty: World at War släpptes för en en knapp timme sedan, vilket betyder att det är fritt fram för alla och envar att testa datorversionen av denna shooteruppföljare. Det rör sig om multiplayertestning med tre banor och för att delta ska du följa dessa instruktioner:

  1. Hämta klienten från FZ:s filarkiv

  2. Skapa ett konto på Callofduty.com (om du inte redan har ett)

  3. Anmäl intresse på Callofduty.com/beta och följ alla instruktioner

  4. Invänta cd-nyckeln som kommer som ett privat meddelande till din profil på Callofduty.com

Observera att du måste ha en betanyckel för att kunna spela och att den enbart kan fås genom att registrera dig på spelets hemsida.

[fi=7693]

Jag kan ju iaf säga att jag personligen har älskat alla Call of Duty spelen som någonsin släppts och har kört alla av dem, deras singleplayer har oftast varit bäst iof, en sån jäkla bra story i alla spelen och man möter karaktärer som man till slut lär... 05/11 Jag tar gärna en CD-Key, för det verkar verkligen inte funka få tag på en på deras sida. Jag har nu regisrerat mitt 5 account på deras hemsida, men inte ett enda satans brev om nycket får jag på deras hemsida. 04/11 som jag sa i någon tråd.. har nog en extra nyckel om nån behöver en till pc. gimme a holler if so 04/11 TESTA TANKA HÄR (http://www.codhq.com/modules.php?name=News&file=article&sid=352) 02/11 Vet någon vart man kan ladda ner betan från en annan sida? filen är trasig när jag laddar ned den från FZ, försökt i 4 dagar nu. 02/11 Det sjuka är att, en submachine gun har ungefärsamma range som ett bolt action, men skadar mera än ett bolt action.... :S wtf liksom, finns ingen som helst balans mellan vapnena känns det som, ett bolt action ska ju vara one shot one kill.. ett submachi... 31/10 Kör windows xp och så fort jag startar spelet så blir skärmen bara svart. har uppdaterat alla drivrutiner men det fungerar fortfarande inte. Hur ställer man om ljudet så det blir rätt ? 31/10 Har spelat det en del nu är uppe på level 32 en del irreterande buggar finns men det är ju betan. Annars gillar jag spelet om man spelar Hardcore så man slipper tömma ett magasin på motståndet för att få en frag. Tanksen kan dom ta bort eller göra dom... 31/10 tycker inte detta spel tillförde något nytt. Vill jag spela ett spel av den här typen har jag redan COD 4. 30/10 Hur kan du säga att ett spel "rippar" sig själva? Det är för fan en ny del i en serie. Vad förväntade du dig? 30/10
Skicka en rättelse