Om planerna stämmer för utvecklarna #Bethesda ska nästa del i deras Elder Scroll-serie släppas 2010.

Paul Oughton från Bethesda talar också om för GamesIndustry.biz att det är PC, Xbox 360 och Playstation 3 de tänker utveckla till. Även om Wii inte är någon utvecklingsplattform för företaget erkänner dock Oughton breddandet av marknaden maskinen är ansvarig för.

We wouldn't have thought that pet games and cooking games would have a viable market five years ago. No publisher would have taken those products on.

#Bethesdas senaste spel, #Fallout 3, släpps i Sverige imorgon.

Ah...det var nog JAG som missförstod då :P 31/10 ...det var just det jag skrev iofs. 31/10 Du missförstår mig - min poäng är inte att det inte är folk som jobbat med spelet "thief" inblandade...utan snarare att Oblivions Thieves guild inte har något mer än just att det är folk som jobbat med spelet Thief att göra. Åtminstone jag har inte sett... 31/10 Jo, det var han som designade theives guild i Oblivion, quests osv. men klart det finns tjuvgillen med i de flesta fantasyrollspel, jag vet inte om det finns någon direkt Thief(spelet)prägel över det i Oblivion direkt.. 31/10 Thieves guild finns i de flesta fantasy rollspel - tror faktiskt inte det har överhuvudtaget något med att dom har folk som jobbat med spelet Thief. 31/10 JAAAA! Äntligen!!!!!! Har älskat både Morrowind och Oblivion! Spelar båda spelen fortfarande! Detta blir roligt :D 31/10 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D 31/10 I morrowind levlade inte alla monster med en, utan det fanns bra monster/dåliga monster när du börja spelet. I oblivion så finns det bara rats och wolfs när du börjar spelet men när du är på level 30 så finns det bara stora läskiga demoner och spindelbr... 30/10 Vad är det för stor skillnad mellan morrowind och oblivion? Är väll i princip samma spel nästan? eller? 30/10 Det vore kul om dom gjorde ett spel med snygga modeller.. ser juh inte bra ut i antigen Morrowind eller Oblivion, och det där med animationer. Vore kul om dom gjorde en helt ny motor till nästa Elder Scrolls, eller gör om den dom har nu bra mycket och... 30/10
Skicka en rättelse