Folket bakom #EVE Online fortsätter att snickra innehållsuppdateringar och släppa dem gratis. För en tid sedan [n=28261 rapporterade vi] att nästa, den nionde i ordningen, bär namnet Quantum Rise och är på gång inom kort. På spelets hemsída konkretiseras informationen - den 11 november släpps tillägget.

Tilllägget landar två respektive sju dagar innan två konkurrenter släpper varsin kommersiell expansion (#WoW: Lich King och #LotRO: Mines of Moria). Med andra ord väntar bråda tider för alla MMO-torskar.

Eller så är man som fattig student smart nog i spelet att man tjänar så mycket isk att man kan betala med isk för att spela sina två account 8) GTCs är det bästa som hänt MMO världen någonsin :) 07/11 Heavy missiles och heavy assaultmissiles gör grym skada på en HAC som gör 2000m/s. jag flög mot en cerberus som skjöt mot mig. han var 120km bort och jag tuffade på mot han. När jag kommit så han var 100km bort gick jag in på hull i min zealot. Jag test... 06/11 Inte direkt som att något annat än lightmissiler gör duglig skada på något som susar omkring i 2000 m/s. En välkommen patch, det är ju något som inte står rätt till när en kryssare med mer än fem gånger massan kör ifrån allt i frigattstorlek utom interc... 06/11 Det är ju därför man tränat upp caldari från start :P Blir bara glad av speednerfen :D 05/11 Hmm ja skillnaden där är väl att person nr 1 (mmo:arn) får bara en spelupplevelse medan de andra upplever olika spel... det är ju såklart ett val varje person får göra men man ska nog räkna med att folk har lite svårt att förstå hur man kan snöa in så... 05/11 Alltid skoj med expansioner, sitter själv och väntar på att FanFest ska dra igång imorron här i Reykjavik :up: 05/11 Smaken är som baken men akta dig för mitten. 05/11 Körde Eve i nära 4 år, tröttna egentligen efter 2 men blev kvar av gammal vana. Och den här expansionen får mig inte att längta tillbaka. Kul ide på spelet men alldeles för långtråkigt. 05/11 Speednerfen de genomför kommer suga hårt. Har testat patchen på deras testserver och min fina nanozealot gör blot 2km/s nu. Blir till att träna missilskepp efter mina 13m SP i gunnery :( Weaponlinking bådar gott för fleetfights iaf. Hoppas det minskar... 05/11 Gryzor, prova att räkna själv kostnaderna tex. 150kr (räknar högt) gånger 12 månader blir 1800kr per år Nytt spel till dator 400kr, köps ungefär varanan månad blir 2400kr (+ eventuella uppgraderingar till datorn) Nytt konsol spel är 500-600kr, kanske... 05/11
Skicka en rättelse