Demoversionen av #Left 4 Dead har i dag släppts. Men inte för alla - kravet för att få testa livet som zombieslaktare med upp till tre polare är att du förhandsbokar spelet via Steam. En fritt tillgänglig demo släpps till både Windows och Xbox 360 på tisdag nästa vecka.

Smakprovet innehåller de två första banorna från No Mercy-kampanjen (vilket är den som har visats i filmer och på mässor en tid). Du kan lira både off- och online, men sett till spelets natur - kooperativt lagspel för upp till fyra personer - rekommenderar vi det sistnämnda för bästa möjliga upplevelse. Samt en kudde att sätta framför ögonen om du är lättskrämd.

Xbox 360-demon ska också vara tillgänglig för förhandsbokare i detta nu. Vi känner dock inte till var dessa förbokningar görs, en gissning är att det enbart gäller hos nordamerikanska spelbutiker. Rätta oss gärna i denna nyhets kommentarstråd om du har klara besked om saken.

Om du kan hålla dig från att testa spelet tills gratisdemon anländer bjuder vi på lite tröst i form av ett par nya bilder. Några ser du ovan och nedan, resten finns i bildarkivet.

vart laddar man ner demot da;) 15/12 Det är ett Demo, det är ett Demo, det är ett Demo. 08/11 Nice. :) Ska testas på tisdag. Låter ju skitbra med all positiv kritik. :D 08/11 Jaha, hade för-köpt detta på Steam, spelade demot i kanske 1 timme, hade 4 krasher och 3 hängningar, plus att pingen var totalt värdelös till de som jag spelade med. Jag förstår inte hur jag kunnat bli ihopparad med folk som inte bor på ungefär samma... 07/11 Klockrent jäkla spel, längtar än mer till release nu. Serverval har jag inte sett några problem med hittills, förbaskat smidigt. Starta upp, klicka på polare som startat game, vänta på att de två andra kommer in, starta, ha roligt. :up: 07/11 showerguy, du har ju tillgång till consolen när du kör din egna dedikerade... sv_password bananapa > sv_allow_lobbyblablabla 0 > Connecta genom IP. 07/11 Det som är dåligt är att det ej går att sätta password på demon. Jag driver en Dedicated server som jag lirar med polarna och exagt när jag öppnar den fylls den med spelare. Hoppas att det fixas.. snart :) Jag saknar det gamla Steam.. man får välja serv... 07/11 Ye! Kör dedi server med pass sen är de bara console 'password XXX' 'connect ip : port' =D och svårt är svårt >< :evil: 07/11 Spelet var inte imonerande. Fy fan. Hatar gameplayen. Hur lätt som helst att skjuta dom man behöver inte ens sikta. Det är det som är cs stuket. Hellre Cod 4, lite utmaning i alla fall. Zombie mod i cod 4. Äger detta =) 07/11 http://www.fz.se/forum/thread.php?id=59261 07/11
Skicka en rättelse