#Microsoft snävar till det tänkta releasedatumet för #Halo Wars en aning - den tidigare uppgiften "första kvartalet 2009" har ersatts av "februari 2009". Samtidigt passar man på att göra reklam för samlarutgåvan, som kommer innehålla extramaterial i form av tre multiplayerbanor för #Halo 3, en bilderbok, ett nytt fordon i spelet, med mera. Informationen ges här.

Halo Wars gör om den hyllade shooterserien till realtidsstrategi. Utvecklingen sköts av #Ensemble Studios som kommer [n=27401 läggas ner] när spelet är färdigt. Om inte det är tillräckligt för att fylla ditt Halo-behov kan du se fram emot det #Bungie-utvecklade #Halo 3: Recon, en fristående fortsättning på Halo 3. Den titeln släpps också någon gång under nästa år.

Sorgligt det här med Ensemble. Det blir ju garanterat deras sista spel som ett sammansvetsat gäng, sedan kommer en del flyttas runt inom MS, andra bildar väl eget. Men aldrig mera Ensemble. Hur motiverande kan det vara att veta att man kommer bli sparka... 10/11 Synd att Ensemble Studios läggs ner efter detta spel, ser ju bra ut. 09/11 Hur vet du att det är ingen vidare..Som sagt PRIO 1 för dem var att anpassa det till konsol så det ska gå fort och smidigt att göra trupper och attackera etc etc...så när spelet är släppt så får vi veta om det är bra eller inte. 09/11 Enda jag kommer minnas är att det är Ensemble Studios sista spel eftersom Microsoft lägger ner dem. Age of Empires seriens skapare går i graven. Kommer inte köpa spelet heller, för den här typen av RTS på consol är inget vidare. Hade det släppts på PC... 08/11 Alltid lika kul när spelmedierna dras med i hajpen och gör gratis reklam åt konglomeraten. Undrar vad det kostar Micros*it att producera lite extra glansigt papper, några banor och lite fula texturer. 08/11 Rest in Peace (http://halogen.slipstreamproductions.net/) 08/11 http://en.wikipedia.org/wiki/2007_in_video_gaming#United_States Fakta Moses! :D 07/11 WHOAAA! Fy fan vad coolt jag ska lätt köpa Halo wars collectors edition för att få halo 3 multiplayer banorna och för jag är ett halo fan<3333 07/11 Jaha? Du kanske missade att Halo 3 sålde 8.1 miljoner (http://en.wikipedia.org/wiki/Halo_3#Sales) kopior på 3 månader. Men visst, troll tänker inte innan de postar, särskilt inte du. 07/11 fail... (http://www.fz.se/nyhetsarkiv/?id=28779) 07/11
Skicka en rättelse