Under årets EVE Fanfest som gick av stapeln i helgen tillkännagav #CCP Games att den största #EVE Online-expansionen hittills är på gång och är tänkt att släppas den 10 mars nästa år. Instabila maskhål som öppnar upp och stänger och leder till intressanta platser, bättre AI och bättre förutsättningar för nya spelare är några av nyheterna som utlovas.

Eurogamer rapporterar att det under en presentation också visades bilder från en #Halo-liknande shooter, på en jordliknande planet i dagsljus, med arkitektur och vapendesign som påminde om EVE. En ledtråd kan vara att utvecklarna tidigare under dagen talade om att de har en strategi för konsoler och visade en presentation som nämnde Xbox 360 och Playstation 3.

EVE är det ultimata MMO't.. Tutorial fungerar som ett filter som tar bort alla som inte platsar. Genom uttråkning.. Gör man tutorial och inte är uttråkad när man är klar.. Grattis du är nu en eve spelare. Skippar man tutorial så sitter man där o undrar... 12/11 Jag tycker att EVE e fett keffat, jag fatta inte vad jag skulle göra när jag spelade demot igår.... Men det e en cool ideé =) 11/11 Jag älskar EVE just på grund av detta... Inget annat spel (vad jag vet alla fall) har sådanna utvecklingsmöjligheter som EVE... Sen har spelet en av de bästa storrys som finns. 11/11 FPS var typ en del av det som kanske ska komma längre fram. typ del av planetary warfare som de snackat lite om (med i 10 års planen) När walking in stations (wis) kommer så kommer man inte kunna döda någon, iom att man inte är i sin pod så kan man inte... 11/11 är inte den där fps saken en del av walk-in-station expansionen som ska komma? Ni måste testa detta spel om ni inte gjort det ännu, jag totalt älskar detta grymma sci-fi mmorpg :) 10/11 nu fattar jag inte, är FPS grejen med i expansionen till EVE, eller ett helt nytt spel? Personligen väntar jag just på den grejen, att EVE ska få in ett FPS läge :) Vill kunna ta mitt skepp till en rymdhamn eller planet och hamna i strider :) 10/11 Eve måste ju nästan vara ett av Islands största exportvaror ^_^ Efter fisk kanske. 10/11 De har även på gång en förändrad tutorial/character creation som ska göra det enklare för nya spelare att komma in i eve (dock ska den vanliga finnas kvar för att göra det enkelt att skapa alts) 10/11 Hurra! Men vad är det här att göra det lättare för nya spelare? Det skall vara svårt, bistert, fattigt och eländigt när man är ny kapselpilot. Det har det ju varit för alla äldre spelare en gång... 10/11 Fler Halo, flera masterchiefs och cortanas ;) 10/11
Skicka en rättelse