John Romero, den numera utskrattade legenden och i sammanhanget passande nog namne till Zombie-kungen, är som så många andra helt begeistrad i det [n=28881 nysläppta] #Left 4 Dead-demot. På sin blogg beskriver han det som ett spel med samma atmosfär som #Doom och en co-op-upplevelse lika värdig som #Quake och #Duke Nukem 3D. Han jamför det också med #Daikatana och skriver att det hanterar vapenbröderna (och systern) på precis det sätt han önskade att megafloppen hade gjort.

<img src="http://romero.smugmug.com/photos/12524823_HBRQ8-S-1.jpg"></img>Så här glad blir Romero av Left 4 Dead

#World of Warcraft-älskaren Romero är i full gång med att skapa sitt eget onlinerollspel med sin utvecklingsstudio #Slipgate Ironworks. Efter sina tidigare verbala snedsteg har han inte vågat dela med sig av några detaljer kring titeln men i nuläget söker de folk till en rad olika positioner så vi kan nog inte räkna med ett släpp de närmaste åren.

Älskar att du inte läste mina uppföljningsposts där jag erkänner att jag överdrev lite - trångsynt ftw? Wtb läsa hela tråden innan man postar. 14/11 Titlar är inte till för att beskriva en hel sammanfattning av en artikel, de är till för att locka läsare. Hipshot, prova på: http://bloggbilder.aftonbladet.se/images/15180/img_479b4d8b20b73.jpg 13/11 Må det så vara. Jag anser fortfarande inte att det är korrekt att ni utmålar denna nyhet som att Romero jämför hela spelet med vad endast är en av många delar av det. Det står mer saker i hans blogpost som är mer intressant. 13/11 Får man fråga hur orginaltitlen löd? 12/11 I min värld är det där en jämförelse (icke att förväxla med att han likställer spelen på något sätt). Kanske är så enkelt att vi har olika uppfattning om vad en jämförelse är. 12/11 Gnällspikar, hur svårt kan det bli att barakommentera att rubriken är fel? okej är man 12 kan jag förstå men wazz är ju det dubbla enligt hans profil. Ni whiners kan ju börja hänga på en annan spelsite om nu FZ är så kasst, påminner om aftonbladet, en... 12/11 Alltså seriöst, det är fortfarande fel och eftersom ni inte alls verkar förstå kritiken så måste man ju spy galla över det - oavsett om ni säger att ni förstår eller inte. Nu när rubriken har blivit tillfixad så kanske man skall ta och se efter sammanfa... 12/11 Fortfarande! Vad har Romero gjort som är så pinsamt? :( 12/11 Fridens. :heart: 12/11 Jag håller med. Det finns Klagomål och det finns kritik. Att enbart klaga hjälper inte någon. Att däremot ge någon slags konstruktiv kritik bidrar däremot till något. 12/11
Skicka en rättelse