Börsoron skördar nya offer hela tiden och i dag får Datorbutiken.com bita i konkursgräset. Sajten ägs av Shoppingsajterna Svenska AB och detta bolag har gått omkull. Orsaken är den vikande konjunkturen; den finansiella oron har fått kunder att handla mindre vilket alltså drabbat den anrika hårdvarubutiken.

I nuläget väntar sajten på att en konkursförvaltare ska utses, och efter det kommer mer information om vad som händer för drabbade kunder. Redan nu finns kortfattad information om hur man ska bete sig om man lagt en order, vill lämna in redan köpta produkter för reparation med mera.

shit fan va synd...de va bra när de levde!! 25/11 och som oftast skickar du ändå inte varan längre än till något ställe inom europa. i vissa fall till usa, vilket ändå är bättre än att skicka till asien, vilket jag aldrig någonsin varit med om att någon skulle behöva göra. 19/11 Slutade att använda mig av datorbutiken under tidigt 2000-tal då det både tog en enoooormt lång tid att få varor och att det tog nästan ännu längre tid att få dem utbytta om det skickats fel... Visst var de billiga, men personligen betalar jag hellre... 18/11 produkter har inget med säljaren att göra, det är bara mycket smidigare att skicka "Bråten" dit. 18/11 Tyckte jag läste något om det ja. Dock tillkommer fraktkostnader till tillverkaren som ofta ligger i Asien eller dyl :< Synd om DB.com - köpte några datorer där för längesedan. 18/11 Tillverkarens garanti lär gälla även om butiken som säljer hårdvaran går i konkurs. Eller? 18/11 Helt otroligt, har köpt hela min dator där, förutom grafikkortet. Bye garantin! 18/11 varorna är inte billigare på grund av krisen... om det är något som styr priserna i detta land är det dollarkursan. går den ner så går priserna ner, går den upp går priserna upp. kanske inte alltid märks på slutpriset men på inköpspriserna märks det iaf... 18/11 Shit happens to anyone. Tro inte att komplett/webhallen/etc har 100% garanti att skicka varor i tid varje gång. Man kanske aldrig stöter på det men det händer alltid nån. Synd DB, dock inte handlat där på länge. Är någon här som verkligen handlar mindre... 17/11 Kan informera dig om att Komplett sprang förbi datorbutiken redan efter ca 1-2 år då de lanserat sig själva i sverige. Sedan fanns bara en konkurrent kvar och det vart och är väl än idag Dustin. Inet är om inte annat en liten uppstickare med skakigt för... 17/11
Skicka en rättelse