#Ubisoft meddelade idag att de kommer utöka det nyligen släppta #Far Cry 2 med nytt innehåll. Tillhör du minoriteten som faktiskt uppskattade spelet så kommer du kunna fröjdas av tre nya vapen, två nya fordon och fyra nya multiplayerkartor. Sitter du däremot och spelar det på datorn där hemma så lär du få vänta. Ubisoft släpper nämligen denna uppdatering, under namnet The Fortune's Pack, enbart till Xbox 360 och Playstation 3.

Det nedladdningsbara tillägget kommer släppas i slutet av november och tills dess kan du spana in de 15 skärmdumpar vi fått ned i vårt filarkiv.

Klicka för mer information

The Fortune's Pack DLC for Far Cry 2 includes:

Single-Player Mode
Three brand-new weapons
- Silenced shotgun
- Sawed-off shotgun
- Crossbow

Two new vehicles
- Unimog
- Quad

Multiplayer Mode
- Four new exciting maps
1. Cheap Labor
2. Last Resort
3. Lake Smear
4. Fort Fury
- New single-player weapons and vehicles also available in multiplayer

Tack till Lootskin för detta #nyhetstips!
aa, fick beställa via nätet, billigare än att kör ca 6mil till å från en affär :> haha bra ide :D sälja det till PCG hahaha! 22/11 IceMan, 400kr? Osis, Siba tog bara 325:- för det samma dag som det släpptes. Oavsett vilket så är det väldigt dyrt för inte ens en timmes spel. Avinstallera och försök lura på någon annan att köpa ditt exemplar. Vad vet ja, någon på PC Gamer kanske är... 22/11 startat och spelat i 1timme, men sen dess har jag inte kört det alls :( synd, för jag såg framimot spelet, men jag får inget som helst sug efter det alls, suck 400kr borta ;( 22/11 Japp, är detta ett straff pga piratkopiering kanske? Fast det känns fel, det kommer ju ut piratkopior till konsoler först typ... Hata denna jävla diskriminering. 22/11 Skittaskigt att inte släppa innehållet till de som köpt spelet på PC... Kanske skulle skicka ett brev till diskrimineringsombudsmannen... shit, långt ord... 22/11 En patch som fixar så att fienden inte respawnar bara man vänder ryggen till borde ha högre prioritet kan man tycka, det hade varit en bra början. Fler vapen kommer inte att hjälpa spelet, men att jag inte ens får tillgång till det gör ju inte att man... 22/11 Borde starta en Rädda PCn kampanj. 22/11 Kan bara hålla med. Köpte också på Steam och har inte haft något problem med spelet. Det har krashat 2ggr totalt och då har jag spelat det i runda slänger 20+ timmar. En helt acceptabel nivå för ett PC-spel tycker jag - iaf mycket lägre än vad man varit... 22/11 Ett riktigt bra spel får en riktigt intressant uppdatering av vapen och fordon. Trvligt om det inte vore till fel format, jag vill ha uppdateringen till PC. :( 22/11 haha, minioriteten har anlänt :) 22/11
Skicka en rättelse