Enligt en anonym källa som närvarade på #Sony Computer Entertainment Europes årliga möte för anställda sa bossen David Reeves att företaget kommer att ha mer konkurrenskraftig prissättning från mars nästa år. Det rapporterar D+PAD. Reeves hävdade också att Playstation 3 är större än Xbox 360 i PAL-områdena och att SCEE är framgångsstoryn bland SCE-divisionerna.

Samma källa bekräftar också att både #LittleBigPlanet och #MotorStorm är under utveckling för PSP, och att såväl en #Uncharted 2-in-game-video som #Killzone 2-introt och en #God of War 3-trailer visades upp. Sony själva avfärdar förstås allt som "rykten och spekulationer".

Hmm, undrar om jag orkar vänta så länge.. jo det gör jag nog, har ju suktat efter en PS3 i snart ett år så kan lika gärna avvakta en stund till. 25/11 Onödiga funktioner??? vad är det som är onödigt i en PS3 om jag får fråga? Ända saken jag skulle kunna tänka mig är väl slotena för minnes kort men dom är väl inte med om man köper av dom billigare modellerna? Kan du utveckla lite angående vad du anser... 25/11 Men är ändå lite dyr för de som bara vill spela spel o skiter i de andra onödiga funktionerna. =/ 24/11 PS3'an är jävligt prisvärd! Kvalite rätt igenom.......... 24/11 Om det blir tillräckligt billigt köper jag men jag ser mest spel delen på PS3 som en bonus jag är igentligen ute efter Blue Ray funktionen. 24/11 Dom har säkert något finurligt planerat för PSP-versionen. Kan bli intressant, synd att man sålde sin PSP nu då med alla nya spel som kommer >_> Kanske blir en 3000 om ett tag. Motorstorm till PSP låter hur som helst helballt. 24/11 Men dåså :) 24/11 Första meningen skvallrar om det: "Enligt en anonym källa som närvarade på Sony Computer Entertainment Europes årliga möte för anställda"... :) 24/11 LBP är ett ps3-spel, jag kan inte tänka mig det som ett psp-spel. Samma som om Halo 3 skulle kommit ut till en bärbar konsoll. 24/11 Jag förstår meningen, men sammanhanget undgår mig, var det ngn mässa eller ngt vi missat? Under vad visades saker upp? Och det är mysko att SCEE anses vara en framgångsrik division, varför får vi i EU konstant vänta på alla spel/hårdvara i upp till ett... 24/11
Skicka en rättelse