FZ:s systerpublikation PC Gamer har spelat Cryteks uppföljare och bjussar på en femsidig rapport.

Det märks att releasen av #Crysis 2 börjar närma sig; #Cryteks efterlängtade uppföljare till den hårdvarukrävande nanodräkt-skjutaren från 2007 dyker upp i var och varannan rubrik. Idag har vår systerpublikation Svenska PC Gamers utsända Fredrik Eriksson avlagt rapport på deras sajt. Fem sidor intryck och tankar insprängda i en lång diskussion med den tyska utvecklarens Nathan Camarillo hittar du här.

Tidigare under dagen meddelade #EA att en PC-demo dyker upp inom kort och att Xbox 360-spelare får en chans att möta spelets skapare online under helgen. #Crysis 2 släpps till PC, Xbox 360 och PS3 den 24 mars.

Bra dator men kan han klara av den finns ju det som har det bästa för att deras föräldrar tycker de skall ha det för att inte vara utanför Men det är oftast skitkassa på att spela. 31/01 Va bilden verkligen zhrommos? stämmer inte med specsen han skrev?? +3vay-sli på ett 1000w känns lite tveksamt om det skulle vara gtx580:or Vems va bilden? 30/01 Tagga ner nu killar. Och zhrooms ingen idé att fortsätta lägga mer ved på elden. Ingen idé att lägga ned tid på att argumentera emot folk som vill trappa upp konversationen till ett bråk. Förresten Obsidian 800D verkar ha en hel del plats jämfört med... 30/01 Jaså, haha du drog in en bild också så du kunde skryta lite till. Som jag sa ingen bryr sig... 30/01 Must love the hate! :-D Nä men seriöst, no offense zhrooms, men det är fan galet att spendera 15-20000kr eller vad din dator nu har kostat, för att kunna spela spel. Medans man med en PS3 eller Xbox 360, köper en konsol för 3-4000kr(när den var ny) för... 30/01 @zhrooms du gör ju bara bort dig mer och mer.. sluta försök övertyga folk om att dom är avundsjuka och var bara tyst.. 30/01 Du verkar inte veta hur det känns med att ha en sån dator. Allt flyter på bra som fan med underbar grafik, de e fan livet :P Har lirat lite på Xbox 360 och det är fan kul på konsol, älskar ljudet i menyn och när den laddar bana, det har dom fan lyckats... 29/01 Lär inte behövas, skiten fungerar ju på konsolerna som använder sig av en teknik från 2006. 29/01 Bra waste av pengar :) 29/01 Tagga ner, killar. Zhrooms har en bra dator, grattis grattis. 29/01
Skicka en rättelse