"Tänk om Apple gjort ett fantasy-spel? Hur skulle det se ut?" var en av Bethesdas grundtankar bakom skapandet av menyerna i det heta The Elder Scrolls V: Skyrim.

#Bethesda Softworks lägger ner mycket tankekraft bakom hur menyerna i #The Elder Scrolls V: Skyrim kommer fungera och se ut. Borta hos GameInformer går det att utläsa att de till och med såg menyerna i #The Elder Scrolls IV: Oblivion som funktionella, men på ett jobbigt sätt i stil med "medeltida Excel-dokument". För att förbättra det i Skyrim funderade de vad #Apple skulle ha gjort, efter deras framgångar i och med Itunes när det kommer till att förmedla information på ett funktionellt och tilltalande sätt.

- Du vet att när du tittar på all din musik i Itunes kan du flippa igenom den och titta på omslagen så att allt blir greppbart? Ett av våra mål var 'Tänk om Apple gjort ett fantasy-spel? Hur skulle det se ut?" De är väldigt bra på att gå igenom mängder av information fort, vilket alltid är svårhanterligt med våra saker.

Som resultat är vad de hoppas ska vara ett mer intuitivt system. Exakt hur allting för sig läser du smidigt i artikeln.

Det kommer även vara enkelt att kolla igenom alla dina prylar, som denna gång även är fullt renderade i ditt inventarie. Det vill säga att du kan sänka en jäkla massa tid bara på att begrunda ditt insamlade godis i form av växter, drycker, svärd, med mera.

Den elfte november väntas spelet ut till Windows, Xbox 360 och Playstation 3.

Vilket bråk. Linux med gnome 3 slår ju båda windows OCH apple så. Vet inte vad ni tycker men skulle varit riktigt grymt med ps3 ui. Lätt att använda tycker iaf jag. Lite ändringar på det sen skulle det nog funka. 01/02 Minimalism säljer. 01/02 Strunt samma om de härmar Apple eller vemsomhelst. Detta är skräp. Det kom en massa kritik (främst från oss PC spelare antar jag) om att typsnittet och UIt i Oblivion var enormt och visade för få grejer i inventoryt till exempel. Nu väljer de att låta... 31/01 ganska vanligt btw att folk bashar på apple eftersom alla som använder apple produker älskar dem och de som inte har en hatar dem. det underlättar faktiskt suget att skaffa något genom att försöka övertala sig själv att man hatar det. 31/01 låter ju fantastiskt bra! apple gör inte mycket dåligt nu för tiden så detta kan endast ses som ett enormt plus! 31/01 Så bara för att jag inte valt att köpa en Iphone så betyder det att Apple suger? Det är mitt val att avstå från det dom har gjort på grund av att jag inte känner behovet av det, hadde det det funnits hade jag köpt det. Kvalitén och användarvänligheten... 31/01 Bara de inte menar att användarvänligt är gigantisk text, dold information och oöverskådliga menyer. 31/01 Nej men att dom har dom nöjdaste kunderna gör det. fast det går ju skylla bort med genom att folk är så blind och tror att steve jobs är frälsaren själv bla bla. Jag har kört windows hela mitt liv, och tänkt gå över till linux många gånger, men det är... 31/01 Att du har en Ipod som ligger och dammar bevisar ju verkligen att jag har fel :up: Och att dom tjänar mycket pengar är ju samma sak som att ha kvalitetsprodukter...? *suck* 31/01 Noooooooooo inte mer AppleJunk.. det räcker väl att FZ numera ser ut som en jävla Iphone 31/01
Skicka en rättelse