I den fjärde gameplayfilmen förklarar den nästan olustigt brytande rösten vad Shogun 2 innebär, blandat med läckra sekvenser från liret.

Den 18 mars väntas #Total War: Shogun 2 ut i butik, och som bekant är det uppföljaren till roten av Total War-serien. En gång i tiden satt var och varannan skrivbordsgeneral och nötte #Shogun: Total War (med Shogun 2 byter de ordning på namnet!). #Creative Assembly har i dagarna skickat ut en fräsig fjärde gameplayfilm där den tidigare brytande kvinnorösten gör sitt bästa för att förklara vad Shogun 2 innebär, vad du kan få ut av det och inbäddat i allt det här finns sekvenser med läckra belägringar (av slott!).

Creative har tidigare sagt att de inte tänker släppa Shogun 2 innan AI:n är i det närmsta perfekt. Det ska bli spännande att se om de håller vad de lovar den här gången.

[video=7084]

Fyra nya filmer dök upp på GT, alla relativt långa. Det är de som är från 31/1. http://www.gametrailers.com/game/shogun-2-total-war/13261 01/02 Vill inte ha japs med bambu-svärd! jag vill ha ROME 2! NU! 01/02 Kan faktiskt förstå att CA inte släpper några modvertyg denna gången. Måste ju vara total(t) förnedrande att se 1-3 moddare gör ett jobb som är 100ggr bättre än vad en hel studio av fullbetalda spelutvecklare klarar av. Men ärligt talat så tror jag inte... 01/02 Blir nog ett köp om ett eller två år när/om moddarna fått lite ordning på det! 01/02 Förstår inte varför folk klagar på Empire: Total War, hade själv inga som helst problem med det spelet och älskar det spelet, riktigt roligt. Ser fram emot Shogun 2 :) 31/01 Jag spelade Total War II och det var ganska roligt, men däremot var Empire och Napoleon spelen inte lika roliga... Skall man skaffa detta, eller inte? 31/01 Ursäkta mig, men jag tycker mig se på både videon och megastore.se att release är 15:e mars. Gäller det inte Sverige då kanske? :) Och har vi inte redan sett den här videon fast klippen i annorlunda ordning? Nåja, redan förbokat hehe.... 31/01 har ni inte spelat rtw och mtw2? där flammar de också upp...man får ju tänka på att det är ett spel och elden är främst ett anti-moral vapen... 31/01 Haha, om de släpper spelet utan modsupport så har de ju våldtagit sina fans för sista gången. Enda anledningen dessa spel överlever är ju pga moddar. Vanilla i Total War suger oftast elefantpenis. 31/01 Det såg ju ut som att dom badat i bensin före fighten :) och det är ju allmänt känt att samurajer gör det :P 31/01
Skicka en rättelse