Raids, dungeons eller som det benämns i The Old Republic - Flashpoints. Spana in en sådan i vårt filmarkiv och läs och lär om företeelsen.

I #Star Wars: The Old Republic kommer du säkerligen njuta av att vandra omkring i det stora universumet som byggts upp av framförallt #LucasArts med åren. Men, det kommer även vara en del ställen där du inte klarar dig själv, där du måste söka hjälp hos likasinnade för att ta dig framåt. Andra spel brukar ha olika former av räder, "dungeons" eller dylikt medan det i The Old Republic benämns som Flashpoints. I vårt arkiv har en film dykt upp som porträtterar en sådan - Taral V. Kort och gott handlar det om att republikanerna behöver befria en mäktig jedimästare från ett dolt imperiefängelse.

För bara några dagar sedan kunde vi meddela att det ryktas om ett släpp i september och när vi i mitten av december publicerade vår förhandstitt visade Fredrik ett gediget intresse. Kommer #Bioware lyckas med sitt maffiga onlinerollspel, ja, det får framtiden utvisa.

[video=7089]

Omg... 03/02 Lol Epic fail på dig 01/02 Du menar kan INTE ha varit Yoda efter som spelet utspelar sig CA 4000 år innan den första trilogin. Yoda är inte född och existerar inte. 01/02 När Yoda dör i old school trilogin, säger dom inte att han är 900 år då? I så fall kan snubben i trailern ha varit Yoda då TOR utspelar sig några millenium innan Clone Wars. Jag störde mig inte på hans röst, bara på att han inte använde den störtsköna... 01/02 Vem är det då? Lol. Yoda har ju funnits sedan tidernas begynnelse i Star Wars-världen. Är du ett fanboy som försöker försvara ett sjunkande skepp kanske? Faktum är att jag blev också ganska störd på rösten. Epic fail. Edit: Kopierat ifrån Wookieepedia,... 01/02 Som någon annan skrev jag tror de som spelar wow kommer stanna en månad sen gå tillbaks till wow. Varför? Jo. Vem här spelar wow nu och har spelat throne of tides isntancen. Hur många av er kollade igenom hela filmen med bläckfisken som kommer där? Nej... 31/01 Om det inte var Bioware hade jag varit mer skeptisk. Jag får testa det själv om jag ska få ett omdömme. :p 31/01 Såg helt ok ut, det verkar roligt att ha samtal i instancer =) 31/01 Jag ser samma tecknade stil på det här som WoW. Inget illa menat med det, eftersom att det FUNKAR år efter år osv.! Om du inte är för insnöad på att det här kommer vara GotY så kan du se likheter mellan de tvås grafik. Och jag tänker inte argumentera... 31/01 Nej eftersom att det inte är Yoda. 31/01
Skicka en rättelse