Riktiga bilar och riktiga förare när du spelar på låtsas i Shift 2: Unleashed. Spana in en kort inblick i karriärläget i vårt filmarkiv.

När vi sent under 2009 recenserade #Need for Speed: Shift föll det vår stundtals skäggige men ständigt vise (forntida) @Tompa väl i smaken. Självklart håller vi nu ögonen på vad som händer när det i år släpps en uppföljare i spelserien - #Shift 2: Unleashed. Det är populärt med karriärslägen i allsköns spel och så är även fallet när det kommer till Shift 2. I vårt arkiv har en ny rulle tagit plats där du kan få dig en bild av hur det är tänkt att karriärsläget ska fungera.

Ledorden är riktiga bilar, riktiga förare och att börja slira på gräsrotsnivå. Låter det intressant? Ett släpp av Shift 2 är att vänta 24 mars i år till Windows, Xbox 360 och Playstation 3.

[video=7081]

Det är mer realistiskt ja, men långt ifrån simulator :) 31/01 Fast jämfört med typ alla andra Need for Speed (http://www.fz.se/spel/series.fz?id=49)-spel är Shift extremt verklighetsnära (även om de lir du nämner är betydligt mer hardcore). 31/01 Ja det det lugnade ned känsligheten lite men inte tillräckligt för att jag skulle trivas med det. En ratt står där emot på min önskelista. 31/01 Nej jag vet ingenting ;) Spelar inte alls rfactor, iracing, race 07 & GTL/GTR2, jag vet ingeting. Har inte heller köpt spelet och spelade det på min G25, absolut inte... Du har nog rätt, spelet är simulator som fan, fast inte lika mycket som GRID. Är... 31/01 Ändrar man inställningarna så att man blir av med den absurda överstyrningen så är det klart spelbart med handkontroll. Men lika bra som med ratt blir det förstås inte. 31/01 jag spelade först shift på krysslådan utan ratt,det gick fan i mig inte. köpte sen PS3 versionen och körde det med min logitech g25,spelet blev ett helt annat spel med ratt och det tillhör faktiskt ett av dom bättre spelen på bilsidan på mycket länge 31/01 arkadigt som första shift???? hahaha har du ens spelat shift? shift borde inte ens förknippas med NFS namnet för det är det bästa av dom alla NFS som finns och det spelet är mer verkligt än många andra. Har m,an spelat shift med ratt,som bilspel skall... 31/01 Ja för NFS har ju alltid pratat om att eftersträva realism eller? 31/01 Alltså minimalt. 31/01 Om dom bara har fixat till styrningen och filat på fysiken så kommer detta att bli väldigt bra. Inget slår närvaro och fartkänslan från ettan :D 31/01
Skicka en rättelse