Expansionen For the Motherland är redo för strid framåt vårkanten.

Strategimaskinen #Paradox låter meddela att #Hearts of Iron III är med expansion igen. #For the Motherland är namnet på det andra tilläggspaketet till spelet och planen är att lansera det under årets andra kvartal. I ett dagsfärskt filmklipp berättar speldesignern Chris King lite om vad som är att vänta.

[video=7099]

Hearts of Iron III släpptes i augusti 2009 och som brukligt med Paradox-spel prisades det för bredden och fick skäll för användarvänligheten. Den första expansionen, #Semper Fi, landade i juni förra året, och om ett par månader är det som sagt dags igen.

Du har ju bara fel. Läs en bok vetja!!!!:evil: 01/02 Med ministrarna menar jag att jag som Sverige kan t.ex. inte se Japans ministrar förutom deras HoG och HoS. I HoI 2 kan man se alla länders hela regeringar. Och nej självklart ska inte spelen vara helt historiskt, men jag tycker att WW2 skall starta sam... 01/02 Samma här HOI3 SF är fan bäst hittills. Alla ni andra som sitter med Hoi2 fortfarande kan bara suga min tumme. Och denna nya expansion är ju awesome. PARADOX e fan BÄST! 01/02 Paradon Interactive är kung i strategispelslandet. Ingen på markande kommer i närheten. EU Victoria HOI Så jäkla utmanande och tidskrävade, precis vad strategispel ska gå ut på. Kan varmt rekommendera DiDay ICE modden till HOI3. Lyfter spelet flera snäp... 01/02 Jag fick stånd av denna introduktionen iallafall! Måste ju säga att det tog mig lååång tid innan jag kunde överge HoI2 för uppföljaren, speciellt med tanke på att det saknade (och fortfarande saknar) några utav de viktigaste faktorerna som jag gillade... 01/02 håller mig till HoI2, men även det blir trist 42-43 när allt segar ner sig. 31/01 Definiera "andra länder". Jag har spelat som Japan och Yugoslavien, båda har ministerbilder. Jag har iofs Semper Fi också... Ohistoriskt? Ptja, sålänge det tillåter utsvävningar så är jag nöjd. Vem vill spela ett helt historiskt korrekt spel? Då vet man... 31/01 Äsch! Hearts Of Iron 3 är inte ens bra! Kräver mycket prestanda, ohistoriskt, saknar saker från HoI2 som ministerbilder för andra länder, techteams, etc. Hearts Of Iron 2 är det bästa spelet i HoI serieN!! 31/01 Gött. 31/01
Skicka en rättelse