#Bethesda hälsar att det officiella #Fallout 3-moddverktyget G.E.C.K. (Garden of Eden Creation Kit) kommer att läggas upp för gratis nedladdning i december. Programmet tillåter modifiering av det mesta - allt från byggnader och landskap till karaktärer, vapen och dialog. Vi misstänker att det inte dröjer länge innan de [n=27403 bortcensurerade] drogreferenserna är tillbaka. (De är tillbaka genom den här modden.)

I januari släpps sedan den första laddningen nedladdningsbart innehåll, Operation: Anchorage, till pc- och Xbox 360-versionen av spelet. Denna kommer att följas av The Pitt i februari och Broken Steel i mars. Vad prissättningen blir förtäljer inte pressmeddelandet.

Klicka för mer information

Operation: Anchorage. Enter a military simulation and fight in one of the greatest battles of the Fallout universe ? the liberation of Anchorage, Alaska from its Chinese Communist invaders. An action-packed battle scheduled for release in January.
The Pitt. Journey to the industrial raider town called The Pitt, located in the remains of Pittsburgh. Choose your side. Scheduled for release in February.
Broken Steel. Join the ranks of the Brotherhood of Steel and rid the Capital Wasteland of the Enclave remnants once and for all. Continues the adventure past the main quest. Scheduled for release in March.

Perfekt, tänkte plocka upp Fallout 3 när det hamnar i rea-backen. Då bör det både vara patchat och ha massa trevliga moddar slänga in när man kört klart "vanilla" versionen. 26/11 Jag vet inte, efter jag klarat huvudquesten så var jag inte motiverad till att ladda om och göra alla sidouppdrag, det kändes inte belönande för fem öre... 26/11 kanske nån kan styra upp eländet och skapa falloutiga städer som inte ligger i knät på varandra 26/11 Jo, jag vet... Men man kan ju hoppas att dom skiter i Oblivion och satsar på Fallout 3. Men det är vad jag tycker... ;) 26/11 Kolla in http://www.fallout3nexus.com om ni vill hitta olika mods till spelet. 26/11 Najs, då finns det några jag har missat iaf, jag har med vault 87 som fast travel, även om det var 2500 rad per sekund där ;). Borde finnas 160 platser så de slutar på ett jämt och fint nummer. Misstänkte nästan att jag hade missat någon eftersom man... 25/11 Jag har hittat 159 ställen, (vet att jag har missat ett, har även vault 87 som fast travel) till ett par andra Det finns moddar som skriver det riktiga namnen (droger) Det finns moddar som höjer lvl cap Det finns moddar som byter texturer etc Det finns... 25/11 FAN VAD GÖTT! Spelat fallout i sextio timmar nu, tror jag upptäckt allt (156 locations) och gjort alla quest etc. När moddverktyget kommer blir det som med oblivion, åtminstone dubbel livslängd, oblivion spelade jag i 120 timmar och då körde jag med kan... 25/11 Sweet! Är det då möjligt att de kan tweaka level-capen. Vart ganska besviken på den =/ Om inte annat kommer jag stå där och vänta med min Plasma Rifle i vilket fall som helst :P 25/11 Ingen patch på G? Tycker det är lite smått och gott som behöver fixas till. 25/11
Skicka en rättelse