#Square Enix har presenterat sina planer för nedladdningsbart innehåll för Xbox 360-versionen av nyss släppta rollspelet #The Last Remnant. Den första december släpps två gratispaket, ett med svåra guild-utmaningar och ett med ett nytt område; i mitten av december kan du betala 100 Microsoft-poäng för ett paket med tre nya formeringar; och dan före dan före dan kommer ytterligare ett gratispaket, den här gången med ännu svårare guild-utmaningar. För silvermedlemmar gäller en veckas fördröjning på allt.

Klicka för mer information

Challenge Pack 1: "Purgatory's Sins"
Price: Free
Release date: Gold Member: 1st December, 2008
Silver Member: 8th December, 2008
Level up your game with this pack of ultra-challenging guild tasks. Adequate game progression is necessary.

"The Key of Ancient Ruins"
Price: Free
Release date: Gold Member: 1st December, 2008
Silver Member: 8th December, 2008
Unlock the gates to the Ancient Ruins with this key, and discover what mysteries lie within its crumbling depths.

"March to War Set"
Price: 100 MSP
Release date: Gold Member: 15th December, 2008
Silver Member: 15th December, 2008
Three special unlockable formations (Scatterswarm, Goblet and Catapult) that will boost your tactical strength during battle.

Challenge Pack 2: "The Price of Lies"
Price: Free
Release date: Gold Member: 22nd December, 2008
Silver Member: 29th December, 2008
Add this pack of the most difficult guild tasks yet. Adequate game progression is necessary.

Och ditt inlägg angående Fallout 3 i denna tråd är väsentligt på vilket sätt då om jag får fråga? :S 27/11 Så går det där japanerna ska leka med västerländska spelmototer ;) Hoppas de fixar till frameraten till PS3/PC versionen 27/11 Eh... ok. :| 27/11 Fallout 3 ser SKIT ut på konsol. Sorry. 27/11 Så illa är det inte. Gillar man den här typen av spel så är det inget man inte kan stå ut med hehe. =) 27/11 Konsollerna klarar lätt av minimum 30fps, t.om 60fps, men utvecklarna är lata och giriga. Det kostar pengar att göra spelen perfekta så dom hoppas väl att ingen märker eller köper spelet ändå. Jag håller med att fps drops förstör känslan avsevärt, synd... 27/11 Nä faktist jävligt besviken. Spelet verkar jävligt roligt och hade utan tvekan köpt det om det presterade lite bättre men nu är jag faktist jävligt tveksam. Finns inget värre än konsolspel som lider av dåliga FPS då man verkligen inte kan göra något åt... 26/11 mmm ska tydligen vara väldigt mycket FPS drops. Alltså tycker utvecklare att de är helt okej eller? Efter att de sagt "såja, nu är spelet 100% färdigt" provar de inte spelen då? Och när det är konstanta fps drops (som faktiskt sabbar känslan en hel del)... 26/11 hmm shit är det verkligen så illa? är smått sugen på detta spel 26/11 Var väldigt intresserad på att köpa detta spelet tills man fick reda på hur dåligt det flyter... Lost oddysey var illa nog med sina konstanta FPS drops men där höll de sig oftaste utanför striderna, i detta spelet kan man inte ens slåss utan att sitta... 26/11
Skicka en rättelse