Den nya versionen av Xbox 360, med kodnamn Jasper, har börjat dyka upp hos återförsäljare. Jasper har bland annat en 65nm-grafikkrets (istället för tidigare 90nm) som inte ska ha samma problem med värmeutveckling som tidigare. Just värmeutvecklingen orsakade det för många alltför välbekanta Red Ring of Death.

Andra skillnader är ett nätaggregat på 150W istället för 175W och att det interna Flash-minnet växt från 16MB till 256MB. New Xbox Experience läggs helt på detta minne, som också kan användas för sparningar, XBLA-spel och annat.

spelar ingenroll vad man själv gör, fick inte RROD men E74 tror jag? min är i källaren, svalt å skönt, men ikke att det hjälpte :< 02/12 Jahopp idag kasta min orginal box in handduken oxå. Han somna in stillsamt, han har dock haft ett långt och gott liv. Någon chans att man får en Jasper? Då måste de väll byta nätagg så nej antar jag.. Någon som lyckats få en HDMI efter reparation? Micro... 02/12 Det är väl klart som fan att det inte är ditt problem. Och nej, det är inte fel på i princip alla konsoller, det är fel på i princip alla konsoller som MS släppt under denna generation. Vad menar du med att man får ta han om den lite själv? Skulle det... 02/12 Inte mitt problem. Det var ju faktist du som betalade för den om jag inte har fel. Det är i princip fel på alla konsoler på något sätt men jag har suttit med min Xbox 360 sedan realse och har aldrig upplevt något problem alls. Man får faktist ta hand... 01/12 SÅ här ligger det till med 13gb på 20gb.. "1Gb of the 20 is reserved for the machine's OS, 2Gb is reserved for the Xbox Emulator to run smoothly and 4Gb is for game caching and other in-game software trickery - things like enhanced asset streaming and... 01/12 Köpte en elite för 2990 på elgiganten 1a oktober men fick inte 2spel till :/ trist om dom nu lagt till det ^^ nåja,, 01/12 jomen tjena. en xbox360 utan RROD är som en Windows utan bluescreen.... och nej, jag är ingen sony fanboy, äger både en 360 och ett Wii. 01/12 Är det inte märkligt att ett företag som skapat flera nya spännande " ... of Death" uttryck fortarande är så populärt? 01/12 det skenar ju inte 01/12 Ngn som vet om Xbox 360 elite svårare går sönder eller annat trassel? ska nämligen köpa en sådan på tisdag. 30/11
Skicka en rättelse