För att undvika konkurs köper konkurrenten Inet upp varumärket.

Dator- och hemelektronik-butiken datorbutiken.com avvecklade idag verksamheten, meddelar företaget Prodat AB. För att undvika konkurs och att kunder blir lämnade utan garantier köper konkurrenten Inet.se upp varumärket med tillhörande kundregister, och kommer också att hjälpa alla datorbutiken.com-kunder med garantiärenden.

– Jag vill genomföra avvecklingen på ett så bra sätt som möjligt och verkligen se till att inga kunder drabbas negativt. Jag valde att vända mig till Inet då jag vet att de håller en mycket hög servicegrad och har den kompetens som behövs för att hjälpa våra gamla kunder, säger Prodats VD Niklas Sandgren.

Alla företagets kunder som nu försöker nå datorbutiken.com skickas numera istället vidare till Inet. Om du har problem med varor köpta av datorbutiken.com skickar du ett mail till datorbutiken@inet.se och bifogar ursprungskvitto samt felbeskrivning för att få hjälp.

Inet hälsar också att de välkomnar datorbutiken.coms kunder och att de bjuder på all frakt under februari månad, oavsett orderstorlek.

Riktigt härligt att se att de värnar om sina kunder ända in i det bittra slutet - trots att just deras kundbas verkar svika dem. Att faktiskt ta hand om de kunder de har (skicka dem till Inet MED garantierna gällande) istället för att sura ihop och bara... 04/02 Man behöver inte känna till Inet för att kunna köpa konsolspel och 12 månader XBL Guld. 02/02 Inet i mitt hjärta.. Bäst service, bästa anställda! Må kanske inte vara billigast men skulle aldrig få för mig att beställa från någon annan datorbutik.. 02/02 Dock så lärde dem sig utav erfarenheten och blev till den bästa IT-shoppen idag. 02/02 Det folk verkar glömma är att Inet också konkade en gång i tiden. Tror det var 2002-2003 nån gång. 02/02 Datorbutiken.com var faktiskt en utav de bättre butikerna att handla ifrån. De var snabba och billiga. Bemötandet och supporten var riktigt bra. Det som är synd är att dem aldrig gjorde tillräckligt med reklam för sej själva så det är väl därför folk... 02/02 Man behöver inte vara medlem på sweclockers, det är bara att lägga till fraktfritt i kundvagnen, och när man köper datordelar så brukar man ändå handla för mer än 500kr. Jopp, 2 år i rad, kommer mest troligt att bli 3 år i rad också. 02/02 Fri frakt är väl om man är medlem på sweclockers.com och handlar för >500 kr. Men det är ju inte för inte som Inet.se blivit årets nätbutik senaste två åren om jag inte har fel?! Ringde supporten på dustin för ett tag sen, som ju "ska ha så jävla bra... 02/02 Minns på den gamla goda tiden, då var Datorbutiken givna stället när man skulle bygga sig en ny gamer-PC. Tyvärr så förlorade butiken både kvalité och prisvärdhet de sista åren, i kombination med för stort och spretigt sortiment. DB = Datorbutiken, inte... 02/02 Datorbutiken var som bäst för några år sedan när de hade välfyllda lager och alltid skickade med sjukt goda godisar i sina leveranser. Var alltid en fröjd att bygga datorer från datorbutiken och snaska kott... Eeh godis samtidigt. Sen började de få dåli... 02/02
Skicka en rättelse