#Sony har tidigare uttalat sig om att deras hett efterlängtade #Gran Turismo 5 skulle vara drygt ett år bort. Häromdagen talade Sony Europa-talesmannen James Armstrong med spanska finanssajten El Financiero och specifierade ytterligare när vi kan vänta oss nästa Gran Turismo.

Enligt El Financiero sa Sony-talesmannen att han förväntar spelet vara ute lagom till nästa års julhandel. Polyphony Digital-chefen Kazunori Yamauchi sade också, för några dagar sedan i en intervju med amerikanska IGN.com, att utvecklarna nu börjat bli nöjda med detaljrikedomen på bilarna och istället börjat jobba hårdare med bland annat spelets omgivningar.

Totalt påstår Yamauchi att ungefär 150 personer hittills varit inblandade i utvecklingen av Gran Turismo 5, och att spelet har en budget 50 gånger högre än Playstation-originalet.

Då hade ju bilen bakom varit lappad också ;) Jag skulle tro att det är för att öka bilens aerodynamik. Hur nissan GT-R ser ut är det ju bara att googla för att se. 17/02 Nya rykten ? http://www.product-reviews.net/2008/11/08/gran-turismo-5-spring-2009-release-kazunori-yamauci-confirms/ 11/12 Blir nog samma här. ÄLSKAR DETTA SPEELLL SÅÅ MYCKET!!! (Prologue å det är inte ens i närheten av GT5) 02/12 Det kan jag hålla med dig om, helt klart. Tänkte inte så förut. =) Flatout-spelen är väl det nyaste som man kan likna vid Destruction Derby förresten. 02/12 Har inte påstått något sådant. Det jag gillar med skador är att man får större utmaning då man dels måste köra snabbast för att vinna samtidigt som man måste undvika att förstöra bilen. Men nu när du säger det.. vore fint med ett nytt Destruction Derby.... 01/12 Skador är ju på sätt o vis ganska så onödigt eftersom det inte handlar om "Destruction Derby"... utan vanlig banracing. Men jovisst... hamnar man utanför banan och kraschar bilen så är det ju kul om det finns en realistisk skademodell också. 01/12 Blir ett köp. Serien har inte svikit ännu men om de inte lagt till skador ännu så kommer då jag känna mig rätt tveksam. 01/12 Japp du har rätt. Men man tycker ju fortfarande att folket har väntat. Kommer såklart sälja bra för att spelare som gillar Racing-Genre. 01/12 Härligt! Bästa bil spelet som ...finns. 01/12 Vilket är en DEMOversion av Gran Turismo 5. Bara ett litet smakprov ifrån spelet. 01/12
Skicka en rättelse