Finns det planer för att kommande Xbox 360-exklusiva #Grand Theft Auto IV-expansionen även skall gå att köpa i butik? Ryktena har dykt upp sedan amerikanska spelbutikskedjan Gamestop listat spelet på sin officiella webbplats. Enligt Gamestops produktinformation får konsumenter som köper expansionen tillgång till ett "Xbox Live Marketplace token card" som låter en plocka hem expansionen via Xbox Live Marketplace.

Det är alltså inte frågan om att GTA IV: The Lost and Damned skall släppas fysiskt, på skiva. Poängen, enligt Gamespot, är helt enkelt att butiksversionen kommer möjliggjöra köp av spelet utan att behöva använda sig av Microsoft Points eller betalkort. Om uppgifterna stämmer markerar detta ett nytt sätt att distribuera Xbox Live-titlar på, då något liknande aldrig testats tidigare till Xbox 360.

Vi vill dock återigen påminna om att uppgifterna ännu så länge är obekräftade och därmed bör tas med en nya salt tills #Rockstar eller #Microsoft själva väljer att kommentera det hela. GTA IV-expansionen släpps för nedladdning i USA den 17 februari nästa år, och spelet lanseras till Windows i morgon. Nedan hittar du en svärm nya skärmdumpar från den sistnämnda versionen.

Skicka en rättelse