Det Playstation 3-exklusiva #Killzone 2 har efter många om och men fått ett konkret releasedatum. Den 27 februari nästa år släpps actionspelet loss - men bara på den nordamerikanska marknaden. För Europa gäller fortfarande "första kvartalet".

En #Sony-representant säger att ett exakt datum kommer släppas "vid ett senare tillfälle", skriver Eurogamer, och fortsätter med att konstatera att den 27 februari är en fredag - en ovanlig dag för spelsläpp over there. Det spekuleras i att den ovanliga dagen kan innebära att utvecklarna satsar på samtidig premiär på flera håll i världen. Hur det blir med den saken får vi som sagt reda på längre fram.

Killzone 2 tillkännagavs på E3-mässan 2005. För något år sedan fick utvecklarna kritik för att ha släppt polerade skärmdumpar; inte ovanligt i spelsammanhang men att det erkänns får sägas höra till ovanligheterna. Hursomhelst, vi testade en tidig version i våras och kontentan var att saker och ting ser rejält bra ut. Hur bra fullversionen vet får vi reda på framåt vårkanten.

[v=3283]

Det är den officiella förklaringen iaf... och jag kan mycket väl tro att det är så också... men jag känner att de isf kunde vänta med lanseringen överhuvudtaget tills alla versioner är klara... inte bara för vår skull utan även för utgivarens 06/12 Jävlar, det är vad spelen ska kosta egentligen, tycker jag. iallafall 300. På tok för dyra priser i dagens läge. Men spel är kul!:up: Tveklöst bästa köpet, ja :D 06/12 Det ända jag inte fattar är varför de släpper dt i Nordamerika först ? Är det språk ändringar till den europeiska versionen lr vad ...? Tror inte direkt de tjänar med pengar på dt direkt. 06/12 Längtar något så fruktansvärt!!! :D 06/12 Worldwide annars import. Kan inte vänta längre. Världens snyggaste konsollspel och som det ser ut nu ett fruktansvärt bra online del kan man inte vänta på en EU release. CITAT" "One of the big things about our engine is the lighting system," said de Jon... 05/12 Asså fan vad pissed jag blir på sånt här släpp skiten WORLDWIDE FFS! Visst det går att importera spelet men jag vill gärna kunna handla DLC på EU storen också :P 05/12 men vafan det ska ju vara release på samma datum i hela världen på ett hypat spel som det här 05/12 Kommer väl till sommaren. 05/12 Ska boka mitt från Canada nu i dagarna, ska bara få tummen ur. Borde gå på 450kr med frakt nu unjefär när kronan gått upp lite. Det äger faktiskt att importera, förra vintern när kronan var starkare och dollarn lägre och jag var i besök i USA, så köpte... 05/12 Förstår inte varför det ska vara så svårt att köra en global release för ett sånt här spel. Borde vara mycket bättre att samordna PR-kampanjen - får så mycket större genomslagskraft på det sätt... men men, får hoppas att det släpps strax efter här i Eur... 05/12
Skicka en rättelse