#Brash Entertainment lades ner förra månaden. Den kortlivade utgivaren som specialiserade sig på filmlicenser hann engagera spelpressen med titlar som #Space Chimps ("bara som present till någon du ogillar"), #Jumper: Griffin's Story ("får dig att vilja hoppa från en klippa") och #Alvin and the Chipmunks ("tortyr").

Dessutom var ett mindre barnvänligt spel baserat på SAW under utveckling för planerad release nästa år, i samband med nästa film. Källor till Bloody-Disgusting säger att spelet nästan var färdigt och att det nu söker en ny utgivare.

Är väl inte så svårt att göra ett skrämmande spel , tex Silent Hill , Penumbra och Resident Evil har ju gjort det.. men detta är ju som sagt ett tortyrs spel så att spegla filmerna och samtidigt göra det till ett skräck spel veti fan. Frågan är om man... 08/12 2an är nog den som suger mest av de 4a som jag har sett. Serien utvecklas mer och mer i 3an och 4an då man får se varför och hur de gör. Blir mer ett cross over med oändligt många tidslinjer, så som Pulp Fiction som börjar med slutet :S Även PF är en... 08/12 Hoppas att det blir lite "äventyr". Typ lösa en massa ideér och gåtor. Och dessutom ska det vara roligt och skrämmande men hur lätt är det egentligen att göra ett spel som är skrämmande. 08/12 zauii89: jag håller med. storyn är ju inte tillräckligt stark för att frambringa någon glädje överhuvudtaget. dock har jag inte ens försökt se någon mer än ettan. den visade mig vart det skulle ta vägen och tja, det har ju för fan gjorts 5 st såna där... 08/12 Grejen är ju den att veti fan om det ens är skräckfilm , det har typ blivit en egen genre det här... typ mega tortyr. Hamnar närmare splatter hos mig iaf, dvs skitfilmer utan mening. 08/12 Då hade man inte fått spela spel som Escape From Butcher Bay, AvP serien + kommande Colonial Marines och då hade jag blitt suuuur :P 08/12 haha fördelen med skräckfilmer. Bjöd hem en dejt och slog på en skräckfilm med flit mehe ^^ ,,kramkram ;p 08/12 Spel på filmer tjänar massivt i alla fall barn filmer alla barn som gillade filmer kommer spela spelet, Alla spelen är dock samma spel med en annan klädsen så dom är billiga att utveckla och säljer bra :> varför sluta göra dom? 08/12 Gllar inte spel som bygger på filmer... 08/12 Underbart att se dessa på bio ju. Tog med bruden på två av dom hon blev rejält skrämd men sedan tröstade jag henne hemma. Gulligt!! 08/12
Skicka en rättelse