Att klaga på betyg brukar inte resultera i något annat än en herrans massa kommentarer, men ett fall på IGN visar att det kan "löna" sig att göra sin röst hörd. Efter att den den amerikanska delen av spelsajten satte en tvåa i betyg (av tio möjliga) på Football Manager 2009 (Worldwide Soccer Manager 2009 i USA) var det nämligen många som hörde av sig och klagade på att spelet fälldes på fel grunder - och gnällspikarna var faktiskt inte fel ute den här gången. Recensenten gjorde misstaget att jämföra managementspelet med titlar som FIFA och Pro Evolution Soccer vilket som de flesta av oss vet är som att jämföra äpplen med apelsiner och i slutändan resulterade i det extremt låga betyget.

IGN har därför tagit beslutet att ta bort recensionen för att istället ersätta den med en ursäkt som du kan läsa i sin helhet här och se ett utdrag från här nedan:

After seeing the community feedback and having more editors look at the title, we agree with the readers that our original review didn't give Worldwide Soccer Manager 2009 a fair shake. Unfortunately, our critical analysis of WWSM '09 focused more on what the author wanted it to be rather than what the product actually was.

Skicka en rättelse