I dessa dystra ekonomiska tider kommer nedläggningsbeskeden nästan dagligen. I går var det #EA:s tur att [n=29757 flagga för uppsägningar] - personal kan tvingas gå och spelserier kan påverkas. Vilka serier det gäller framgick inte, men bossen John Riccitello har förklarat att planerade uppföljare till #Mirror's Edge och #Dead Space inte påverkas av neddragningarna.

Mirror's Edge är en titel som fick väldigt starka recensioner. Den är något att jobba vidare på - vi kommer åtgärda ett par problem med designen för att försäkra oss om att ett starkt varumärke gifter sig med starka affärer.

Även om uppföljare till dessa två spel ännu inte har tillkännagetts officiellt (läs: pressmeddelande), har EA-anställda mer eller mindre tydligt klargjort att de är på gång. Mirror's Edge ska enligt Owen O'Brien bli en trilogi, för att ta ett exempel.

Själv tyckte jag at dead space föll. Spelet var inte läskigt då fienderna kom för ofta och såg identiska ut. man tänkte "oh nej inte en till sån där" istället för att vara panikrädd.. Det kändes bara som om fienderna var kanonföda :( 11/12 OH NOES, RUN FOR YOUR LIVES! 11/12 "Starkt varumärke gifter sig med starka affärer." Översatt från utgivarspråk: Ni kan se fram emot titlar såsom Mirror's Edge: Holiday, Mirror's Edge: Nightlife och Mirror's Edge: Pets. Kommer till en butik nära dig med 6 månaders intervall. ;) 10/12 Jepp, och EA hade väl planer/förhoppningar redan från början att Dead Space skulle bli en IPR som skulle kunna sträcka sig utanför att "bara" vara en spel. Dem har ju sagt att dem hoppas att det blir en spelfilm också. Bara dem ser till att den i så fal... 10/12 Indeed fy fan vad Dead Space var bra! Var så jävla roligt att jag kunde spela 6 timmar i sträck utan att det började kännas tråkigt. 10/12 Dead Space kan vara nya Resident Evil, ett spel där de aldrig finns något slut :) Dead Space är hur underbart som helst så jag hoppas verkligen på många uppföljare, minst en trilogi. Likaså med Mirror's Edge. 10/12 Mer Dead Space till folket!!! 10/12 Mycket trevligt, bara testat demot av Mirror's Edge på xbox360 än så länge medans jag väntar på PC release... Men tyckte det var ett mycket trevligt spel. 10/12 Det står att Mirror´s Edge kommer vara en triologi, och att det finns planer på en uppföljare till Dead Space. För er som inte riktigt hängde med. 10/12 ooooohhh Dead Space 2, ruggigt nice ??? 10/12
Skicka en rättelse