Vi vet. Du älskar FZ lite extra just nu tack vare alla tävlingar. Men vi är fåfänga och vill få ännu mer uppskattning. Därför bankar vi denna gång på den riktigt stora trumman med en tävling vars prisbord får själva jultomten att rodna av skam över sin anorektiska julklappssäck. Eller vad tycks om följande förstapris:

  • 1 lcd-tv på 40 tum

  • 1 Playstation 3

  • 1 Nintendo DS

Ett svulstigt gamingpaket alltså - inte så illa om vi får säga det själva. Men tröstpriser då? Jodå, andra till tionde plats sopar hem varsitt presentkort på 500 kronor hos MediaMarkt. Och, icke att förglömma - nästa vecka blir det en ny tävling med ännu fetare priser!

Du vill delta. Det gör du genom att hålla utkik efter särskilda symboler som dyker upp här på FZ lite då och då. Vilken sida de håller till på varierar, så flitigt surfande lönar sig. När en symbol dyker upp klickar du på den, varpå du kommer till en tävlingssida med en fråga som du gör klokt i att svara rätt på. (Du kan även nå tävlingssidan via en gul länk uppe i vänstermenyn.) Rätt svar ger poäng, den som samlat flest poäng när tävlingen är slut vinner.

När du klickar på en symbol kommer du till en sida med tydlig information om hur du går tillväga. Tävlingen pågår till och med söndag den 14 december. Lycka till!

Skulle vi inte fått ett uttalande om detta igår? 16/12 varför F5? går det inte snabbare att öppna 100 fz-flikar? 15/12 haha, hela sidan har ju fallerat så länge den här tävlingen varit igång...ibland kommer man inte in alls 15/12 Den biten är inte den orättvissa egentligen, men många har ändå inte tiden pga att de har jobb eller skola som måste skötas vilket gör dem chanslösa. Detta är lite orättvist kan tyckas då det endast finns en liten grupp som har tiden som krävs för det... 15/12 På vilket sätt är mest slit = den som vinner orättvist? :D 15/12 Jag håller med om det. Själv började jag precis samtidigt som tävlingen startade. Jag såg tävlingen just när jag hade kommit till skolan. Jag satt och höll på ett tag och surfade runt, men så märkte jag att jag låg efter. Hur kunde det gå till? Jag kom... 15/12 Grattis till storvinsten Polly! :D 15/12 Ja men då satt du typ dygnet runt efter det också vilket inte alla hade möjlighet till :) / LordDaimos 15/12 En parentes är att jag startade efter tidsbegränsingen. Men jag förstår din punkt helt och hållet. Jag själv var rätt bitter på att finna tävlingen efter dom satt tidsbegränsningen men jag gav mig fan på att här skulle inte ges upp, jag skulle verkligen... 14/12 Jag tycker att Woodlander har bra poänger. Efter att ha sett hur vissa knappt fått sömn så tycker jag det ska finnas pauser. En kompromiss vore något i stil med 18-24 under veckordagarna samt betydligt längre under helgen. Det gör att man har chans att... 14/12
Skicka en rättelse