THQ har snackat om Saints Row 3 ett tag. Däremot har ingen officiell info kommit ut. Danny Bilson utlovar "stort" tillkännagivande inom kort.

Om du saknar #Saints Row 2 något förfärligt och spenderar dagarna på att drömma om #Saints Row 3 är det snart dags att tagga till. #THQ:s Danny Bilson twittrar om att ett stort tillkännagivande är på gång. Mer ordagrant säger han:

- Ett stort tillkännagivande kommer snart.

Så, nu vet du. Senast vi rapporterade något om liret var det när THQ via ett pressmeddelande berättade att spelet är att vänta under 2011:s höst. Det vill säga i år. Det vill säga till hösten. Vad har du för förhoppningar kring titeln?

Saints row är skit och är lite roligare när man kör co-op annars sög allt annat bl.a helicoter känslan + styrning. 27/02 Hoppas PC versen är spelbar denna gången. Coop är asnajssssss 03/02 Ser fram imot detta spel Saint Row fortsate ta genren som GTA tappat greppet om det roliga i, och levererade stor slaget i min mening med massor av sido uppdrag rampage missions crazy shit som man lärt sig älska i Liberty City innan den blev stel tyst... 03/02 Ett stort tillkännagivande kommer snart.... Vi lägger ner serien! 03/02 GTA4 var exceptionellt på sitt sätt men jag var snudd på uttråkad när jag närmade mig slutet av det spelet.. gjorde inte heller ett skit av sidogrejerna för det var.. intetsägande? Första Saints Row var hemskt för de hade inte balanserat upp sidogrejern... 03/02 SR2 var riktigt roligt men väldigt dåligt optimerat och Multiplayer var en laggfest :P 02/02 Fattar inte hur folk ens kan jämföra GTA med SR. För det första så är det inte tänkt att tas på för stort allvar. Det enda GTA 4 hade över SR2 var en mer seriös story. Inte nödvändigtvis mer intressant heller bör jag tillägga.. Mer vapen, mer bilar, int... 02/02 Woot, SR 2 var ju hur kul som helst, det var allt som GTA IV-skiten borde varit. 02/02 första var bra, 2an var katastrof, och 2an på pc var bara pinsamt,, min rig med intel i7 @ 4GHz och GTX 480 SLI får jobba röven av sig för att de ska flyta fint, 02/02 Gillar inte Saints Row, känns som en dålig parodi av GTA. -.- 02/02
Skicka en rättelse