Ladda ner gratispangaren Duty Calls som bjuder på fyra minuter ren parodi på den äkta populära pang-pang-serien.

Tycker du inte att det är värt att lägga pengar på #Call of Duty-spelen? Då kanske Duty Calls kan locka, en fyraminutersparodi på serien som #Bulletstorm-skaparna #People Can Fly kodat ihop. Det är helt enkelt inte mer än en ren parodi som driver med väldigt mycket i och med Call of Duty, vilket innebär att det säkerligen kan väcka en del diskussion. Festligt, om inte annat.

[video=7124]

Ladda ner Duty Calls på dess hemsida. Med handen på hjärtat går det dock ungefär lika bra att kolla på nedanstående inbäddade film där alla (!) fyra minuter och tjogtals skämt går att beskåda.

Bulletstorm går att prova på till Xbox 360 och Playstation 3 om du loggar in på respektive nättjänst och tankar ner demoversionen.

Tänk vad man märker att det är kidds som skriver om sina favoritspel. Tycker CoD var skitroligt 1a,2a spelet som jag faktiskt spelade multiplayer. Sen kommer 4an(hur dom hoppade hit vill jag inte ens veta då CoD var skapt för PC) och en massa kids börja... 08/02 HAHA död åt cutscenes o levlande i fps! 03/02 Fattar inte varför jag köpte failops, blev ännu mer av ett mysterium efter att jag upplevt det du nämnde ovan.. aldrig mer som sagt 03/02 Då jag är en utav dom människor som är så fruktansvärt trött på alla hjärndöda fps-shooters så tyckte jag detta var klockrent!!! :D 03/02 Håller med. Cod 4 och 5 var riktigt bra. Därefter kommer det bara skit. Dum som man var köpte man black ops. Små skit banor och fail spawn locations. ;( Aldrig mer cod, iaf inte med den gamla motorn. 03/02 Jävlar vad folk är lättroade! Visst parodin funkar...men roligt? Ett tips till alla som skrattade: Tanka ned "Stefan och Christer" eller "Solstollarna"! En garanterad skrattfest för er! 03/02 hahhaha slutet var ju skönast "USA best111!1!1111one" 03/02 Haha, jaa.. det känns juh lagom begåvat. Att säga att singleplayer inte kan stå på egna ben utifrån ett demo som inte innehåller -något- från kampanjen, det känns juh jävligt dumt. Finns ganska schyssta multiplayer modes i Bulletstorm multiplayer dessut... 03/02 Det här är bland det roligaste jag sett! :up: Alla tycker inte lika. 03/02 Ranking/trööfis/atjivmänts/"random word" ..har börjat leta sig till allt mer missanpassade genrer nu.. kan va ett gott tecken, flyg fula fluga. :) 03/02
Skicka en rättelse