Ta dig en titt på en riktigt fräck förklaring till vad som händer i Crysis 2 och vad din roll i det hela är. Vad är det då? Rädda världen såklart!

"Staden brinner!" kan man tänka sig att många tänker när de ser vad som händer när utomjordingar invaderar det stora äpplet (New York) i #Crysis 2. I vårt arkiv har det nu dykt upp en ny rulle, titulerad "Be strong" som handlar om att vanliga människor i sanning inte har mycket att sätta emot det nya hotet som nalkas. Som tur är har vissa av er, vissa där den ena är du, tillgång till den oerhört avancerade nanodräkten som ger dig möjlighet att springa snabbt, tåla hutlöst mycket stryk men även kunna bli osynlig och vara nästan oheligt stark.

Tidigare idag kunde vi presentera minimumkraven på pc-utgåvan, så att du vet vad du behöver när demoversionen till pc släpps innan lirets släpp den 24 mars. Annars kan du väl alltid prova på flerspelarbetan via Xbox Live om du nu är en krysslådenyttjare.

[video=7123]

Både Crysis och Crysis Warhead var väldigt linjära...Däremot var banorna stora och man hade mer valmöjligheter än i många spel , men i grund och botten var de linjära Är också besviken på att banorna här verkar vara betydligt mindre än i de första delar... 03/02 OF COURSE! 03/02 Förmodligen inspelat från en konsol....... 03/02 Undrar fortfarande också hur spelet har något med 1an att göra. Slutet av ettan visar att Nomad och resten var tillbaka till ön för en soldat där dom trodde var död hade överlevt och antog dom skulle gå till botten med det hela. Det ryktas dock om att... 03/02 Tog ner HD klipp genom techpowerup och man kan tydligt se att de har rejält skalat ner på polygoner. Ser mer ut som UT3 motorn än Crysis motorn... 03/02 http://www.youtube.com/watch?v=i3vO01xQ-DM - Ingen fjantig musik - behöver inte säga att det finns maximum strenght, dem bara visar det - EN STORY! - Bättre grafik - NÅGONTING NYTT! Spel som Crysis och Far Cry var spel som pressade tekniken till MAX,... 03/02 Fan vad du då ska klaga, finns ju tekniskt sett ingenting som tyder på att det är linjärt heller, av det man sett kan det ju finnas flera vägar man kan gå vilket varken du, jag eller någon vet något särskilt mycket om eller hur? Men folk är ju olika,... 03/02 Har förklarat varför jag tycker att det verkar linjärt och har inte sett något gameplay som tyder på motsatsen. Du kan gärna anta att spelet blir stort och fritt som föregångaren, men ingenting tyder på det. Gällande min inställning till nyheten så är... 03/02 Meningen med filmen var ju att vissa upp dräkten och dess funktioner, så vi vet ju inte ifall om miljöerna vi såg ens finns eller ser ut som de gjorde i den här filmen i riktiga spelet. Dessutom så var han ju på ett tak på ett ställe så det lär knappast... 03/02 Ser ut som Crysis 1 på Medium settings. 03/02
Skicka en rättelse