Se rullen som skvallrar om tid, plats - och releasedatum!

En första film från #Battlefield 3 har just släppts. Därmed rätas några av alla de frågetecken stridsugna gamers har ut, till exempel i vilken tidsperiod det äger rum och vilken sorts fordon och farkoster som finns med och - inte minst - när det släpps.

Battlefield 3 äger, av soldaternas klädsel att döma, rum i nutid eller en nära framtid. I filmen skymtas helikoptrar, stridsvagnar och flygplan, samtliga av modeller som ser ut att höra hemma moderna arméer. Filmen avslutas med ett besked som de flesta väntat på, nämligen att spelet släpps hösten 2011. Intressant nog börjar rullen med Pegi-rekommendationen 18 år, vilket antyder att det blir mer våldsamt än föregångarna som brukar få 16 år som åldersrekommendation.

[video=7148]

Tack till anon_9452 för detta #nyhetstips!
OMG OMG OMG OMG OMG KOLLLA BF3 BILDER HÄR !!!!!! http://battlefield.gamersverse.com/articles/655/g ame-informer-cover-issue-including-scans/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!... 08/02 fyfan va många ska vara griniga på att spel Ska vara skit eller inte bättre en andra Spel ALLA spel e olika förutom när dom e i samma serie -.- varför jämföra spel när dom e helt olika >.< 07/02 Det innebär att man måste ha ett DX10-kompatibelt grafikkort eller bättre, dvs, HD2900 eller 8800 och frammåt. Vill man komma åt DX11-funktionerna behöver man ett HD5000 eller GTX200-kort och frammåt. 05/02 • Unparalleled Vehicle Warfare — The best online vehicle warfare experience gets even better with a fitting sonic boom as fighter jets headline impressive lineup of land, air and sea vehicles. Haha, hoppas dem inte menar bc2 för det är ju ett skämt, spe... 05/02 Jag tycker det är helt acceptabelt att man fokuserar på publicspel och inte klanspel. Klanspelandet är en så pass liten aktivitet att det känns som ett bättre drag att göra ett spel som är så bra som möjligt i public istället. 05/02 Hahahahahahhh!! Du personifierar verkligen det typiska forumtrollet, kan inte argumentera för fem öre, och när någon argumenterar emot kommer det klassiska: " men gå och böla/grina/gnäll/gråt någonstans då [insert valfritt skällsord här]" Underbart!! I... 05/02 gå å grina då emo :up: 05/02 Det bevisar ju bara hur många pubheroes det finns o.O Om man inte är en liten fanboi av DICE, såsom du verkar vara, så ser man igenom den snygga grafiken och ser all skit som fördärvar spelet. Och jag tycker inte det är speciellt kul att lolla runt publ... 05/02 teasers är SOOOO OVERRATED! vem fan vill se massa skit... ge oss Gameplay ffs! 05/02 Innan ni alla blir våta i byxan över en TEASER så föreslår jag att man väntar... DICE är ju inte direkt pålitliga när det gäller löften och innan denna landar i butiken (om alls) så kan de ändra på precis allt. Nu säger de att den kommer till PC. Och... 05/02
Skicka en rättelse