Håll i kobåjsarhatten när Techland bjuder på den tredje delen i västernserien Call of Juarez. Släpp att vänta i sommar till Xbox 360, Playstation 3 och pc. Denna gång utspelar sig dock händelserna i nutid.

Vänta dig #Call of Juarez: The Cartel för släpp till Xbox 360, Playstation 3 och Windows i sommar, meddelar #Ubisoft idag. Liksom de två tidigare spelen i serien är det #Techland som står för utvecklandet och The Cartel utlovar en mogen och medryckande story placerad i nutid med den vanliga western-skruden applicerad. Vänta dig en resa från moderna Los Angeles hela vägen ner till Juarez i Mexiko.

– Call of Juarez: The Cartel är ett actionpackat skjutarspel med en stark story, intressanta karaktärer och en vid variation av gameplayalternativ. Spelet kommer dra de bästa delarna från vilda västern in i modern tid med en väldigt rättfram och relevant handling, säger Caroline Stevens, EMEA Brand Director på Ubisoft.

När vi i juni 2009 provade på #Call of Juarez: Bound in Blood ansåg vi att det har en hel del kvalitéer men att det behöver hålla en jämnare nivå med bättre animationer. Ett bättre flyt, helt enkelt. Så, i sommar smäller det i dina moderna sexskjutare, så att säga.

Skicka en rättelse