Spana in hur Dice spelmotor Frostbite 2.0 hanterar vissa former av ljus. Kanske en hint om vad du har att vänta i Battlefield 3?

#Dice planerar i och med #Battlefield 3 att på riktigt använda sig av nästa generations Frostbite-motor, Frostbite 2.0 och en ny film har dykt upp där motons realtidsljussättning visas upp. Runt 15 sekunder in i nedstående inbäddade film kan du säkert få vibbar av ett annat varumärke Dice arbetat på, nämligen #Mirror's Edge. Huruvida det har någon relevans, eller allmänt bara existerar som ett konceptexempel är oklart, men hoppet är som bekant det sista som överger Duke Nukem.

Imorse kunde vi röja att Battlefield 3 kommer lastat med åtminstone en klassisk #Battlefield 2-nivå och för generell information om den "riktiga uppföljaren till BF2" lär du läsa vår artikel med den första konkreta informationen. Glöm inte heller att Battlefield 3 inte kommer ha något stöd för Windows XP, eller rättare sagt inget stöd för DirectX 9, alls.

OMG OMG OMG OMG OMG KOLLLA BF3 BILDER HÄR !!!!!! http://battlefield.gamersverse.com/articles/655/g ame-informer-cover-issue-including-scans/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!... 08/02 Måste erkänna inte så imponerande, det här är väll det som tillför minst till spelet utifrån var BF serien är i dagsläget? 08/02 samma här. :D tänkte va fan, de va ju en bra ljudfilm...helt dötyst. ;) 08/02 *TUTELITUT!* http://www.savvynavigator.com/Portals/0/BlogPics/News.jpg (http://www.savvynavigator.com/Portals/0/BlogPics/News.jpg) NY INFO FRÅN SENASTE NUMRET AV GAMEINFORMER! http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=25829601&postcount=1 Lite highligh... 08/02 Jaha finns det verkligen ljuseffekter? Det visste jag inte. 08/02 fy fan... höll på att somna... vad sägs om en riktig in-game trailer på 5-6 minuter från BF3 istället Dice? 08/02 Precis... det går ju inte att "fuska" när allting ska vara förstörbart, inte utan att det ser fruktansvärt ut iaf. 08/02 Sorgliga var att det som jag gillade bäst var hur trädet rörde sig bredvid ¨Frostbite¨. Hatar träden i bc2 07/02 Mja, de är var ju lite fel av mig att skriva att de är själva animationen som är tungt. Däremot är de tungt för GPUn att räkna på alla "vikter" (skin weights) som finns på varje ben. De är klart att de inte är de enda som påverkar prestandan. Men de fin... 07/02 Nu är jag nog tråkig, men jag tyckte skuggorna var lite för enkla. Är dock inget jag kommer tänka på när jag väl sitter och spelar BF3, men eftersom det här var en "uppvisning" så satt jag självklart och granskade just grafiken, och det jag hängde upp... 07/02
Skicka en rättelse