Försäljningen av titlar som Vanquish, Football Manager 2011 och Sonic Colours har varit "långsam", uppger Sega.

Försäljningen av #Sega-publicerade titlar som #Vanquish, #Football Manager 2011 och #Sonic Colours har varit "långsam", uppges i företagets finansrapport. Med 820 000 sålda exemplar av Vanquish mellan oktober till årsslutet är det en bra bit under föregångaren #Bayonettas 1,1 miljoner under motsvarande tidsperiod – bara i Japan.

Football Manager 2011 sålde 690 000 exemplar och Sonic Colours 1,85 miljoner. Sega säger att den lägre försäljningen beror på lägre personkonsumtion och att efterfrågan på spel varit "allmänt svag" i västvärlden.

Totalt sålde Sega strax under sex miljoner spel i Europa. 5,8 miljoner i Nordamerika och 1,9 miljoner i Japan och övriga asiatiska områden. Totalt sett gjorde företaget ett bra år rent ekonomiskt, främst tack vare de enormt populära pachinko- och arkadhallarna de handhar i Japan.

Baynottea är tusan så mycke bättre och kul än vad allt annat i den genren erbjuder. 08/02 Säga vad man vill om Bayonetta, klarade fan inte av att spela det, spelet är bara så fruktansvärt dåligt portat till PS3:an att jag inte står ut, vartenda scen, vartenda fajt blir jag bombaderad av uppenbarliga nedbantningar av grafiken, precis som om... 08/02 Tja, då Bayonetta är en bildskön kvinna och Vanquish tyvärr inte erbjuder samma saker, kan jag förstå att det sålde sämre, speciellt i japan :P I övrigt kändes det som om Bayonetta fick mer reklam/genomslag. För en eventuell uppföljare till Vanquish så... 08/02 ptjaa, kan ju bero på segas affärs ide. Släpp spel, berätta inte om det och gör ingen reklam. 07/02 Glöm inte att vanquish har snabbare action. Det går verkligen inte o plöja GoW i samma takt som vanquish. 07/02 Nästan 1.000.000 sålda är mycket bra, varför försöka säga något annat? 07/02 Bayonetta är ju BÄTTRE än Devil May Cry och Vanquish var riktigt kul, du vet, precis som Gears of War fast med Bullet Time + Turbo Slide. Alltså, jo Vanquish spelas typ exakt som Gears of War, bara det att de la till Bullet Time som de ville man skulle... 07/02 Har inte hunnit lira mer än demot av bayonetta men tycker det var sjukt mycket bättre än DMC. DMC/GoW funka inte alls för mig.... Bayonetta ligger nu framför tv:n och min nyinköpta hdd som jag snart ska koppla in :D Har Alan wake +exp och splinter cell... 07/02 Trist, Vanquish är det bästa actionspelet som släppts på flera år. Länge sedan det kom ett arkadaktigt actionspel där det krävs lite spelfärdigheter av spelaren. 07/02 Vanquish=Ripoff på Gears of War? ._______. Vilken planet kommer du fran? Bayonetta är väl ändå skapat av han som gjorde DMC so... err... jag... never mind. -__-' 07/02
Skicka en rättelse