FZ fick följa med hertigen till syndens huvudstad.

Det var ingen högoddsare. När #2K Games bjöd in till en pressresa för #Duke Nukem Forever till Las Vegas så var det väntat att den politiska korrektheten lämnades hemma. Eller blev sönderskjuten av hertigen själv kanske. Vad sägs om en strippklubb som under eventet döpts till Duke Nukems Titty City? #Gearbox Software, som tog över utvecklingen efter att #3D Realms punkterades, har de senaste dagarna twittrat bilder från evenemanget och dekadens är bara förnamnet.

<img src="http://downloads.2kgames.com/2kgames/uploads/images/community..." width="440"></img>
Du kan inte se det, men Fredrik vinkar

Fredrik Eriksson, även känd som Praktikant-Fredrik, är på plats i syndens huvudstad och kommer att berätta vad han sett redan imorgon. Från spelet alltså. Polerade dansstänger, kreativa pissoar-utsmyckningar och allt som hör Las Vegas och spelserien till kan du läsa mer om i deras flöden.

Fotnot: I dag, när politiskt korrekhet har blivit något av en norm, kanske det verkar vara ett märkligt upplägg men på 90-talet var det betydligt vanligare att försöka påverka skribenter med liknande medel. Vi tänker inte låta det påverka oss, i någon riktning, gällande själva spelet. Läs allt om Forever imorgon.

jo, dom flesta gamers idag va inte ens födda när duke nukem 3d kom ut .. jag kommer köpa det, om det inte är så bra, så bara för att titta på kartongen, men jag tror det blir bra iaf. Hoppas dom har hämtat tillbaks spelkänslan som nån grävde ner på sopt... 10/02 duke nukem 3d är väl ett av dom sista spelen som hade spelkänsla och stämning... och Blood 1 såklart .. sen kom 3dfx-korten ,och och folk sket i innehållet och betalade hellre för utsmetade pixlar.. .. är dnf bara hälften så bra som dn 3d ,så är det änd... 10/02 Var det dær en referens till "debbie does dallas" eller ær det bara jag som ær lite småpilsk? ;) 10/02 FZ gör Duke Nukem Forever (http://www.fz.se/artiklar/forhandstitt/20110209/duke-nukem-forever)! 09/02 Did Duke get his hands on Fredrik?, Find out soon. 09/02 Gillar man ord som "hands-on" och "direkt från Vegas" rekommenderar jag starkt att man håller koll på FZ vid 18-tiden i kväll. :) 09/02 Sålänge Duke kläcker ur sig gojs vart 5te sekund och jag får gibba fiender i småbitar utan att spelet krashar så kommer jag personligen vara hur nöjd som helst :up: 09/02 Jag är gammal nog för att varit med när Duke entrade scenen back in the days... jag tror det här kommer floppa stenhårt. Det får vara nåt i hästväg om inte förväntningarna ska göra processen kort med den här produktionen! 09/02 Spelet har ju dock varit under utveckling längre till PC än till konsollerna så är inte speciellt rädd. 08/02 Endast konsol-versioner demas? Inte en enda PC på bilderna under länken ovan iaf :P *förutspår besvikna oldschool Duke Nukem 3D-fans* 08/02
Skicka en rättelse