Se den nya Microsoft-paddan - vi har film, bilder och pris.

Den uppdaterade Xbox 360-handkontroll som presenterades i augusti har fått svenskt pris och premiärdatum. Den 4 mars dyker den nya spelkontrollen upp i butik och det som skiljer den från äldre modeller är att styrkorset (D-padden kallat) kan justeras så att korset får antingen hög eller låg kontur. Se de jämförande bilderna nedan.

Styrkorset ned- respektive uppfällt.

Utöver det nya styrkorset har de analoga spakarna konkav ovansida, färgen är ny; väck är de färgglada A-, B-, X- och Y-knapparna, istället gäller en silvergrå nyans också här. En uppsättning uppladdningsbara batterier följer med. Riktpriset är 599 kronor, vilket antyder att den kommer kosta ungefär lika mycket eller möjligen något mer än PS3-handkontrollen Dual Shock 3.

Silvergrått ersätter de gamla färgglada tumknapparna.

[video=7167]

Alltså det där med D-paden är riktigt najs, men varför döda färgknapparna? :( 09/02 ⇪ fail ⇪ 09/02 Jag förstod vad han menade. Att ta bort färgerna försämrar möjligheten att lära sig spelets kontroller, då många använder färgfunktionen för att lära sig styra. T.ex. om ett spel visar ett gult y, så trycker man på gul-knappen istället för y-knappen. 09/02 Gillar den svarta med blanka detaljer mycket bättre. 09/02 ^ 09/02 Ursäkta men vet du vad Kognitivt betyder? Ogillar verkligen 12-15 åringar som ska försöka låta smarta genom att skriva eller att säga något som knappt aldrig andvänds i vårt samhälle. Vilketn då får effekten av att folk som inte förstår vad de betyder... 09/02 Hoppas den där som originalen är av bättre kvalité än Sony's Sixaxis. Seriöst efter att TRE av mina PS3 dosor felat i knapparna beslutade jag mig för att skruva upp en, jag blev helt lamslagen över hur billigt konstruerad den var. Tryckkänslig plastfilm... 09/02 Använder man D-paden till mer än att byta vapen, strategi osv beroende på spel? Näe...men tydligen viktigt. Bara den har samma hållbarhet som alla andra MS kontroller så kan jag tänka mig den, mina börjar slitas ut..och denna är snyggare :P 09/02 Finns ju en defenition på ordet "normalt" ;) påståendena "normalt folk spelar fps på konsoll" och "normalt spelar jag fps på dator" kan ju båda vara sanna samtidigt... 09/02 Ser inte ut att vara något vettigt som jag tänker uppgradera till. Och sluta säga vad som är normal och inte normalt. Normalt kommer alltid vara individuellt. ' PUNKT SLUT. 09/02
Skicka en rättelse