"Fractured Future"-trailern ger en glimt av hur Lex Luthor gav mänskligheten förmågan att utvecklas till superhjältar – och superskurkar!

Det senaste #DC Universe Online-klippet är något alldeles extra – på nästan fyra minuters bombastiskt bombarderande bombardemang avslöjas hur superskurken Lex Luthor gav mänskligheten förmågan att utveckla superkrafter.

Videoklippet heter "Fractured Future" och avnjuts bäst med en varm kopp te och fötterna ledigt vilandes på en fotpall av osedvanligt hög kvalité. Du ser det nedan.

[video=7177]

FZ recenserade DC Universe Online för ett par veckor sedan. Vi gillade starkt. För att läsa mer om spelet följer du varthän ditt hjärta leder dig.

Dumma Lex! 11/02 ...och därför ska man inte skriva offerter till kunder samtidigt som man skriver här :) DCOS är ett företagsnamn :) Ungefär samma som att knappa in ett artikelnummer i telefonen i hopp om att ringa inköparen. Får sluta supa och slösurfa på jobb :P 10/02 Bästa spelet på länge! 10/02 Dcuo är riktigt skoj mmo, Sure någon mindre bugg här och där, men t,ex det där loot sakerna går att kringå om man gör lite knep faktist som jag har listat ut, ända jag tycker dom ska först sätta folk på är att fixa så chatten funka felfritt, skit drygt... 10/02 Lyrisius: Vad är DCOS? DC Unverse Online är ganska kul imho.. Visst, det har lite hjärndött "farmande" presis som i alla andra MMO's, men de uppdragen känns så otroligt mycket fräschare här. Skulle dock med facit i handen väntat ett halvår-helår och se... 10/02 Bra spel men jag börjar faktiskt bli frustrerad på alla buggar och abilities som inte funkar eller som inte gör vad de skall göra enligt tooltip. Senaste var när det dropade en epic i instance häromdagen men jag kunde inte rolla då loot-fönstret buggade... 10/02 ? Men det är ju inte som alla andra MMOs. Det har DCUO redan bevisat. Jag har lirat nästan allt som MMO-världen slängt åt mitt håll och det började med SWG men sen har innovationen dalat. Man har mest bara finputsat på tidigare modeller. Var sjukt inne... 10/02 Blur är så jävla bra på att göra trailers att dom borde sluta med det och släppa biofilmer och göra tvserier med sin kunskap, bara göra en massa trailers är till spel är som att ge dom en spark i ansiktet! 10/02 Bra trailer men det blir väl som alla andra MMO; mindless grind och ingen atmosfär. :/ 10/02 Kan dom inte göra en film/serie istället :] 10/02
Skicka en rättelse