Heta, heta Torchlight II har drabbats av en försening och släpps istället mitt i heta, heta sommaren.

Istället för en release i vår kommer Torchlight II troligtvis att släppas i juli, avslöjar utvecklaren Runic Games för Digital Spy. Jobbet med Xbox Live-versionen av #föregångaren är boven i dramat.

– Jag menar att Xbox-projektet, som kräver extra jobb med gränssnittet, har hållit oss tillbaka. Så antagligen släpps det i juli, avslöjar Max Schaefer, VD för spelstudion. Men allting går fantastiskt bra. Vi har gjort en del tekniska förbättringar med Xbox-versionen som vi också har kunnat användas för PC. Vi har minskat laddningstiderna, förbättrat animationerna och det känns riktigt bra.

Torchlight II är uppföljaren till 2007 års populära #Diablo-klon, som hyllades av såväl kritiker som spelare. Co-op är en av de stora nyheterna den här gången.

Bumpar tråden med en glad nyhet: Runic games har satt en prislapp på 20$ för Torchlight II, dvs. samma pris som 1:an. Bra grejer! 27/08 Hade ingen aning om att det skulle komma ut till Xbox så det var en glad nyhet, även om det blir några månader senare. Skoj å läsa om PC vs Konsol, det är som västfronten under 1:a världskriget. Båda sidor sitter i sina skyttegravar och trycker. Som gam... 11/02 1. Ja du, påstår du att de flesta butiker har förslag på "bra datorer" så säger det ju en hel del om vem som är ute och cyklar, rejält. de datorer som butikerna erbjuder är alltid gamla budgetdelar till grova överpriser, men det är säkert fina grejer... 11/02 Shit, var man än går så är det fanboy snack mellan PC vs konsoll, iPhone4 vs SGS eller Win7 Phone.. Det är synd att PC delen förflyttas men det är inte hela världen, bara de fixar det som behöver fixas så är det lugnt. Jag ser fram emot multiplayer en... 10/02 Men som sagt, kan du nämna några spel i samma genre och klass som de jag nämnde tidigare till PCn? För jag är och har alltid varit i huvudsakligen PC spelare, och för mig är det spel som är det viktigaste. Inväntar PM eller ett svar i denna tråd. 10/02 Helt meninglöst att sitta och diskutera med någon som är så djupt sjunken i konsolträsket och inte inser fakta. 10/02 Återigen: "Säg något positivt konsolerna nånsin kommit med?" Ett flertal spelserier som Mario, Castlevania, shining force m.m. kan du nämna var jag kan hitta spel i samma genre och klass på PC? Antar att du försöker undvika allt relevant stoft? 10/02 citat 3. Varför behöva uppgradera hårdvara när spelutvecklingen inte går frammåt i just grafik, etc. eftersom konsolerna drar ner på utvecklingen med deras teknik från 2006. precis. har aldrig varit billigare o lira pc spel. sitter på min vad blir det... 10/02 sluta tjata om diablo-kloner. alla jrpg är kloner av dragon quest då!? miffo! torchlight är ingen diablo-klon. om det är det så är alla fps stalker-kloner. varför? jo, för att spelet liknar det. hör du (recensenten) hur dumt det låter? torchlight är ett... 10/02 Otroligt.... 10/02
Skicka en rättelse