Ju mer du spelar, desto bättre blir dina möjligheter att gå levande ur striden. Hur? Kolla in det senaste filmklippet hos FZ.

Flerspelarlägena i #Crysis 2 handlar om mer än att bara avrätta fienden. Ett nyanlänt filmklipp går igenom de uppgraderingsmöjligheter som onlinespelande ger tillgång till. Du får möjlighet att förbättra vissa förmågor utifrån din egen spelstil, och givetvis blir fler prylar tillgängliga ju mer du spelar. Spana in den fyra minuter långa rullen nedan för en genomgång av vad som väntar när spelet släpps i slutet av mars.

[video=7190]

Nu är det ju så att hela Crysis 2, både SPn och MPn, har blivit läckta. Källan som de flesta hänvisar till är http://www.facepunch.com/threads/1058902-Crysis-2-leaked-49-days-early. Över 11 000 personer läser den där tråden just nu. Undrar om detta var... 12/02 Så du uppgraderas precis som i alla dagens spel? 11/02 Håller delvis med. Tycker att det är kul att de har kommit på något nytt istället för att bara köra "+20% damage" osv, men det blir sällan kul med perks som helt nullifierar en taktik. Med det här kan det bli så att antingen kör alla se-osynlighets-perk... 11/02 De har tänkt till ordentligt och det går inte att förneka att de har gjort ett snyggt gränssnitt... 11/02 Inte speciellt förtjust i perks som gör andra perks mer eller mindre värdelösa, för att vara exakt dom perksen som visade spår och folk i stealth, känns ju som det lätt kan leda till en camp fest eller tvärtom, fullständigt meningslös frontal assult.... 11/02 Hur vet du något av detta mer än dåliga animationer?! 11/02 Pyttesmå kartor, linjärt gameplay, dålig grafik, dåliga animationer och det enda vi får se är spel på konsol. Tragiskt att dom kallar det Crysis eftersom det här spelet är direkta motsatsen till vad Crysis stod för. 11/02 Därför att de som inte spelar så mycket blir underlägsna :) Personligen tycker jag att de flesta som spelar fps av den här typen online är så dåliga så det spelar ingen roll vilken level man är på! Bara kul att man kan variera med olika vapen m.m :) 11/02 Men du har ju låst upp allting långt innan du når max rank i BC2 :) Jag kommer nog garanterat köpa det här spelet, både för SP och för att MP ser riktigt kul ut! 11/02 Det här ser riktigt lovande ut!! Men jag förstår inte varför så många klagar på alla OP perks, spelet går väl ut på att man ska vara en OP supersoldat? 11/02
Skicka en rättelse