Dramatisk ny singleplayer-rulle talar klarspråk – det är dags att befria hemlandet!

Den senaste #Homefront-rullen har precis dykt in i arkivet och är en minst sagt sevärd liten godbit. I framtiden har Nordkorea invaderat USA och det är din uppgift att ta till vapen och befria jänkarland!

[video=7202]

Nyligen skrev vi att Homefront censureras i Japan på grund av landets känsliga politiska läge till halvön i norr. Medan du väntar på 15 mars-släppet gör du bäst i att läsa FZ:s förtitt minst en gång till.

Homefront utvecklas till pc, Xbox 360 och Playstation 3.

ser skit ut...och allvarligt, nordkorea invaderar usa? haha vilken bra story! det hade väl funkat om nordkorea haft mer än 1 MIG-plan och USA haft ett försvar likt Schweiz, dvs. smörknivar och checkhäften 12/02 det här spelet är jag otroligt taggad inför. kan bara säga att MP är grymt, bästa känslan på länge. 12/02 Nu är jag riktigt sugen på spelet 12/02 Jag är riktigt nyfiken på det här spelet men jag störde mig enormt mycket på hur likformig elden/röken på bron var där i slutet av videon. Men det känns nästan som ett givet köp oavsett. 11/02 flopp! började nästan gråta då jag hörde "voice actor" i början på trailern. grafiken ser kass ut, även animationer. de skjuter på bron men ger ingen effekt på bron mm mm blir väl lite bättre än Breach ungefär ;9 11/02 Kan hålla med, men de börjar på en ny kula (haha) med Homefront, personligen känns det långt mer intressant än Battlefield 3 så här långt... Givet köp till både 360 och PC, för att utvecklarna tycks bry sig om sina spelare (till skillnad från andra före... 11/02 Tror mer på det här än på Battlefield! FFOW var riktigt roligt faktiskt! Konstigt att det inte blev större i MP än vad det blev :S 11/02 Skulle nog tippa på att MP i detta spelet håller ganska stadigt. Folk från den stängda betan som spelade på PC va väldigt euntiastiska över att PC. Tydligen ska dem ha spenderat extra tid med finslipning på PC versionen. Rekommenderar att kolla in deras... 11/02 Hoppas ngt slags demo kommer (snart). 11/02 Sp duger säkert, men mp är nog inget att hurra över. håler mig till Bf. 11/02
Skicka en rättelse