Välkommen till 1500-talet och den gyllene eran för Karibiens pirater. Har du vad som krävs för att bli piraternas konung?

I kommande strategi- och rollspelshybriden #Pirates of Black Cove är det 1500-talets inbjudande Karibien som avhandlas. Som nykläckt pirat är det upp till dig att förverkliga ditt öde och ena övärldens skumrasktyper för att ta din rättmätiga plats som piraternas konung.

[video=7196]

Pirates of Black Cove lanseras under årets andra kvartal. Det är en pc-exklusivitet.

Gillar pirattemat. Vet dock inte varför jag utsätter mig för teasers då de gör mer ont än gott för mitt mentala tillstånd. ;) 15/02 Det finns två klipp på YouTube ifrån det här spelet. Ser väldigt mycket ut som Sid Meier's Pirates. Nu får man bara hoppas att det inte blir lika dåligt som tex Age of Pirates och Pirates of the Burning Sea. 14/02 Men det var ett riktigt bra spel :) Hade allt utom kanske variationen, blev lite samma sak, om och om igen efter en stund :| Hoppas verkligen att det här är något, för får de in en riktigt piratkänsla så är det guld 8) 12/02 vilken glad nyhet =) har saknat ett sånt här spel. åka o segla o sånt.... 12/02 Kommer bli super bra. Det bästa piratliret hittills är ju Cutthroats: Terror on high seas:up: 12/02 Det första - och sista - roliga "piratspelet" jag spelade måste varit Sid Meier's Pirates! Både det som kom 1987 och 2004. 11/02 Kan inte mer än att hålla med! 11/02 Verkligen, har tyvärr ingen DSi så jag lär inte få spela det på ett bra tag, skulle vara om jag skaffar mig en 3DS kanske, men jag hoppas på ett ett Wiiware spel som tidigare nämts av Matt Bozon i ett nyhetsbrev (http://gonintendo.com/viewstory.php?id=4... 11/02 Vet, är pepp på det. Gamla Shantae till GBC är verkligen en förbisedd pärla! 11/02 Ännu en intetsägande trailer, har lite svårt att bry sig om spel som inte visar något ingame i sina trailrar. Apropå pirater, Shantae: Risky's Revenge (http://www.youtube.com/watch?v=KiKkeUhyuNs) släpptes i europa idag (http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_... 11/02
Skicka en rättelse