Med bara en dryg månad tills släppet får vi tag på en mäktigt imponerande CGI-rulle från Shogun 2 – väntan blev just ännu mer olidlig!

Med bara en dryg månad tills släppet har vi fått tag på en mäktigt imponerande CGI-rulle från #Total War: Shogun 2. Väntan blev precis ännu ett snäpp olidligare.

[video=7205]

Hett efterlängtade Total War: Shogun 2 släpps den 15 mars exklusivt för pc. Du läser FZ-förtitten här.

Hehe snyggt och coolt, men det ska ändå till ett demo/ bra recensioner innan köp. Litar inte på CA längre. 13/02 Ljudet är lite "off" för mig när jag ser den högupplösta versionen... 13/02 Mestirio Nä, mitt inlägg var rent allmänt om spelet, baserat på ingame filmer och info. Så du anser att de inte lagt någon speciell tid på grafiken? Hm, intressant. Då är det ju än värre, då detta bara blir en mod till Empire. Precis som Medieval II i... 12/02 Jag är ganska övertygad om att det inte är japan-fanbois som köper och spelar total war. 12/02 90 % av de som svarar "snyggt" tittar på naruto? Bara för att det är japanskt (till utseendet, låt japaner göra japanska spel :D) är det inte häftigt. 12/02 För det första, så va detta en trailer. Det betyder inte att spelet kommer se ut så in-game. Om du kollar på dom andra battle reports så ser du att det inte är alls likt. Faktum är att jag inte tycker att dom har höjt grafiken så mycket, om man jämför... 12/02 Visa bittar i klippet är riktigt bra gjort det ser verkligt ut men en del andra t.ex. porten som öppnas ser man är animerat. Men i helheten så är det riktigt bra ^^ Så här gick det mesta dels till på den tiden, så som dom här duellerna och killen som... 12/02 Sådär tappar man ansikte...i ryggen och allt... 12/02 samurajer är så galet coola 12/02 Gäsp. Borde byta namn till: "Easy Money: Total War". Känns som om 90% av budget lagts på grafik, 5% på marknadsföring, 4% på nån form av story och 1% på gameplay... Ni får ursäkta, men jag tror för min del att det blir Total War seriens största flopp. 12/02
Skicka en rättelse