Det är färdigt. Och vi/du/ni längtar möjligtvis som aldrig förr. Spana in 56 minuter livedemonstration av liret om du har tiden.

#Dragon Age II är färdigt för fullständiga genomspelningar, det vill säga att det gått guld, meddelade Mike Laidlaw häromdagen i en livechat på officiella sajten. Detta innebär att spelets skickats till pressarna för att tryckas ut med sällan skådad iver. Nämnda livechat går även att beskåda på ovanstående länk, med strax under en timme gameplay från liret, om än med den icke hetaste upplösningen på marknaden. Men, man tager vad man haver!

Den senaste rullen i vårt arkiv handlar om dina möjligheter att välja vad huvudkaraktären Hawke ska ha för inriktning. Magiker, tjuv eller krigare?

Ett släpp är att vänta 11 mars till Windows, Mac, Xbox 360 och Playstation 3. Missa dock inte att Mac-utgåvan endast följer med den boxade utgåvan, då det inte finns en Steam-version till Mac för stunden.

Synd att ettan var så usel p+å Konsol, kändes som om Activision gjort det, får hoppas 2an är något bättre utformad... 15/02 Ok, låter som ett spel jag inte kommer tycka om. Jag är mer för Fallout/Diablo liknande när jag har en person bara som jag får fördjupa mig i. Neverwinter Nights gick ganska bra i co-op då polarna stog för party delen. Ser dock charmen i ha party men... 14/02 Snart kan vi uppleva insinuerat oralsex i ett Bioware-spel! 14/02 Blir inget köp! Dem har tagit bort det som var bra med spelet och lagt till det som var dåligt på mass effect. Dialogerna är usla. vill bestämma själv vad jag ska säga och inte välja något som han aldrig säger ändå. kortare spel och mer film. Varför?.... 14/02 Jaha var tusan var 56minuters filmen då? jag ser bara 3 eller 1 minuters 14/02 Givet köp! Tycker Dragon Age är det bästa sedan Baldurs Gate då jag gillar lite mer storydrivna rollspel. Bra dialoger och trevlig underhållning! Kanske lite väl lätt dock när man väl hittat en vinnande taktik. 14/02 Blir nog ett köp eftersom jag gillade storyn i första. Men varför envisas dom med att sätta alla vapen på ryggen, ser löjligt ut tycker jag. 14/02 Då kommer du inte att gilla DA2 eftersom i det har de ökat gruppsamhörigheten genom att tex. en mage-spell ger mer skada om nån är stunned , som warriorn i partyt gör. (vilket de visar på livechatten) Med andra ord , längre fram i spelet kan tänkas att... 14/02 Nu kanske jag är väl fördomsfull men på vilken plattform har ni spelat det? Vad det leder till som är kul är ju att du får lite taktiska strider, du kan inte bara mata på de tuffare motståndarna. Jag ser iaf fram emot detta spel, även om jag bävar för... 14/02 Undra hur många DLC de också redan gjort klart... 14/02
Skicka en rättelse