Det ena är förhoppningsvis att vänta i år, det andra verkar inte lika troligt.

När släpps egentligen #Blizzards kommande stortitlar #Diablo III och #Starcraft II: Heart of The Swarm? 2011, 2012, 2013? Oberoende av vad som nu sägs är det inte säkert, men de närmsta dagarna har nytt ljus förgyllt spelvärlden vi alla delar.

Blizzards plan är faktiskt att släppa #Diablo III innan året är över, berättar Rob Pardo för Kotaku.

– Vi hoppas verkligen, verkligen det. Det är vårt mål. Vårt mål är att nå dit. Men du vet, det viktigaste är att spelet blir bra. Det är viktigare. Vi lovar att vi släpper det när det är fantastiskt. Och, vi håller tummarna, kanske till och med i år.

När det gäller #Starcraft II: Heart of the Swarm kan du inte vänta dig expansionen i år, meddelar Dustin Browder till Eurogamer.

– Vi arbetar på det så mycket som det bara går. Vi arbetar verkligen för att lyckas få ut det så snart vi kan. Jag tror inte att du kommer spela det i år. Det förefaller väldigt osannolikt för mig. Men vi kämpar med att få ut det så snabbt som möjligt.

Vad har vi nu lärt oss idag? Den andra Starcraft II-expansionen verkar inte gå att vänta i år, men å andra sidan kanske det inte är helt omöjligt på Diablo III-fronten. Man får väl drömma?

Skicka en rättelse