Bara dagar efter releasen kommer rapporter om att Test Drive Unlimited 2 lider av flertalet buggar.

Det har bara gått några dagar sedan #Test Drive Unlimited 2 lanserades, men buggrapporterna börjar redan bli många. Att bildäcken har fel färg kan man månne leva med, men att pengarna i själva spelet försvinner lär svida desto värre.

Det är Blue's News som rapporterar flertalet buggar som stör i PC-versionen. Stundtals går det inte ens att logga in och konsolspelarna rapporterar om krascher i tid och otid (och inte bilmässiga sådana).

Eden själva låter hälsa via sitt forum att de jobbar för fullt med att råda bot på buggarna.

– Vi blir fortfarande kontaktade av spelare som påstår att de inte kan logga in, berättar en administratör på forumet. Att lösa det här är prioriterat och vi hoppas att ha gjort det snart.

Har ni stött på några bekymmer?

Jag köpte endast spelet för att köra på Hawaii. Efter att ha varit där o bilat runt tre ggr IRL så känner man igen sig väldigt väl. Kör med G25 o H-shifter. Bryr mig inte så mkt om känslan i bilarna utan kör det för att drömma sig tillbaka igen. Underba... 15/02 Buggit så det förslår även till Xbox, ljudet i synnerhet (lågkvalitetssamplingar med sprak och loopande motor/vägljud, ljud som faller bort då och då), och grafiken lider av massvis med z-fghting på texturerna. Ang. det om att karaktärerna kan jag hålla... 15/02 Förutom att jag var ytterst nära att kräva tillbaka pengarna från Steam på grund av inloggningssvårigheterna, är det mesta faktiskt OK. Tog mig en stund att ställa in min Drivingforce GT så att det kändes rätt, men när man kör på en motorväg mitt i natt... 15/02 no shit... ingen direkt överraskning :p 15/02 Haha visste inte ens att spelet var släppt, DOH! Test drive har alltid haft buggar vore konstigt annars! 14/02 FZ.. Ni glömde nämna spontan-KORRUPTA SAVE-FILER. (stort problem). PS Tdu2..kalkon (3 av 10). 14/02 Skitspel på pc, på 360 helt ok, men inte mer. Dom är inte dryga, eller jo, men det som gör att det blir olidligt är att spelets voice acting är något av det sämsta på länge. Det låter som dom läser av nån dålig manus (vilket dom gör, men det ska inte... 14/02 Om det spelas till PC så bli homie med Miniboss. En hyvens kille det dära. 14/02 Såg introt på youtube, blev riktigt jäkla avtänd, så många douchebags samlade på ett och samma ställe fick mig att vilja stänga ner skiten direkt, alla verkade riktigt jävla dryga. Tycker dock motor ljuden var bland det bästa med det första TDU spelet,... 14/02 Jaa, detta va nog bland de sämsta ja någonsin har lirat :P ljudet på bilarna är ur kasst, även handlingen! Snälla gör en riktig hardcore upplevelse istället!!!!!!!!!!!!! 14/02
Skicka en rättelse